Dan Negru i-a spus adio Antenei, post pentru care a lucrat vreme de 22 de ani, după negocierile finalizate cu turcii de la Kanal D. A primit un salariu generos, dar și bonusuri consistente. Publicul, însă, încă se întreabă de ce această decizie? De ce acum?

Dan Negru a dezvăluit, recent, ce anume l-a făcut să ia această decizie radicală când nimeni nu se aștepta: ”Vorbele tuturor care ma etichetau drept “cel mai longeviv”. Atunci m-am speriat pentru că mi-am dat seama că m-am oprit din evoluție la doar 50 de ani.

Noi suntem generația care am intrat in media la 20 de ani și părem ca suntem de o viața pe ecrane. Așa ca am decis ca e vremea sa căutam și alte vieți, altfel ne vom plafona. Colegii mei au descoperit asta mai demult. Mie mi-a luat ceva vreme”, a declarat Dan Negru, conform Cancan.

Mesajul lui Dan Negru

După ce s-a aflat că va părăsit trustul în care a activat 22 de ani, Dan Negru a transmis un mesaj emoționant pe contul său de Facebook. Prezentatorul TV le-a mulțumit tuturor pentru vorbele de suflet și a mărturisit că a fost profund impresionat de gestul făcut de concurență. Totodată, a semnala și o problemă din media și entertainmetul zilelor noastre.

”Nu merit nimic din cuvintele frumoase scrise în sutele de articole din zilele astea. Nimic!!! E meritul formatelor și al echipelor!

Dar cel mai mult m-a emoționat concurența. Între Antena și Kanal D, România TV a avut aseară un episod prin care mi-a mulțumit pentru anii mulți de televiziune. Nu sunt obișnuit cu normalitatea asta. Sau nu în timpul vieții. De vreo trei ori m-am pipăit să văd dacă n-am murit. În lumea mare a televizunii, asta e normalitatea.

Mi-l amintesc pe Berlusconi mulțumindu-i public lui Paolo Bonolis, prezentator italian, atunci când acesta a plecat de la Mediaset la RAI. Noi, televiziunea de aici, am pierdut mulți oameni cărora n-am apucat să le spunem că-i prețuim cât trăiau… Cristina Țopescu, Andrei Gheorghe, Mile Cărpenișan, Tavi Iordăchescu…

Am vorbit ieri la telefon cu Horia Moculescu. Tocmai ieșise din spital și avea vocea stinsă… 84 de ani. I-am promis că mâine ne întâlnim și vineri filmăm pentru «Legendele». A fost o vreme șeful divertismentului în TVR. A fost si șeful meu. Povara recunoștintei e mai de preț decât povara urii!”,a fost mesajul lui Dan Negru.

Vezi și Dan Negru, emisiune nouă! Începe chiar de azi și nu seamănă cu nimic din ce se difuzează! Ilie Năstase, primul invitat

Citește și:

Alexandru Arşinel a fost dus de urgenţă la spital. Cum se simte artistul de 82 de ani și cu ce probleme se confruntă

Silviu Prigoană i-a făcut plângere fostei soții. Adriana Bahmuțeanu a răbufnit: ”Deja durează de prea mult timp” Ce îi reproșează acum afaceristul