Pe 7 iunie, Petru, băiatul Mădălinei Manole, a împlinit 13 ani. Unchiul lui, fratele regretatei soliste, a marcat momentul pe Facebook, însă a aruncat, din nou, săgeți înspre Petru Mircea, tatăl băiatului, amintind că nu-l lasă să-și vadă nepotul. Dan Negru a trecut peste disensiunile dintre cei doi și altceva a dorit să semnaleze, într-un mesaj, pe Facebook. Dan Negru, mesa tulburător pentru fiul Mădălinei Manole.

Dan Negru, mesaj tulburător pentru fiul Mădălinei Manole

„Dragă Petru,
Citesc în ziare că azi împlineșți 13 ani.
Am cunoscut-o pe mama ta, Mădălina. O femeie de ispravă care a lăsat urme atât de adânci în conștiința noastră încât, uite, vorbim mereu despre ea. Îmbrățișarea mamei durează mult după ce ți-a dat drumul.
Mă gândesc de multe ori la mama ta. Când avea 35 de ani, ziarele spuneau că e „trecută de prima tinerețe” . Așa erau vremurile, Petru.
În anii aia, Regele Mihai sau Corneliu Coposu erau judecați după vârstă. Atât puteam !
Azi, Smiley are vărsta mamei tale de atunci dar nimeni nu-i mai numără anii pentru că mama ta a schimbat o mentalitate în presă: că vârsta nu e o povară. Azi, cei 86 de ani ai lui Piersic, cei 51 ai mei sau cei 50 ai Andreei Esca nu mai sunt poveri.
De la mama ta încoace ziarele au învățat că omul trebuie să-și trăiască frumos toate zilele vieții lui, la orice vărsta.
Să-ți trăieșți frumos zilele, Petru.
E mult de când a plecat Mădălina…
Dar îmbrățisarea mamei durează mult după ce ți-a dat drumul”.

Petru Mircea: „Era deprimată pentru că nici o televiziune sau radio nu îi difuza cântecele”

În 2010, după moartea Mădălinei Manole, soțul ei a făcut dezvăluiri despre zbuciumul sufletesc al „fetei cu părul de foc”. “Ba era tristă şi nu scotea nici o vorbă, ba era fericită şi făcea glume. Când avea o cădere, era mai bine dacă o lăsam să îşi revină singură. Principala ei dezamăgire era noul album, pentru care a muncit foarte mult. Era deprimată pentru că nici o televiziune sau radio nu îi difuza cântecele”, le-a spus Petru Mircea, la vremea aceea, anchetatorilor. Mai mult, se pare că artista îşi pierduse încrederea în ea, astfel că, tot mai des, era auzită spunând: “Nu merit dragostea celor din jur”, a mai declarat el la Parchet.

madalina-manole-dan-negruSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Mădălina Manole a murit pe 14 iulie 2010, în ziua în care împlinea 43 de ani

Pe 14 iulie 2010, Mădălina Manole a fost găsită moartă în vila de la Otopeni. În ziua respectivă împlinea 43 de ani. Procurorii au stabilit că ”Fata cu părul de foc” s-a otrăvit cu o substanţă extrem de toxică. trupul neînsuflețit al regretatei soliste se odihnește în cimitirul Bolovani din Ploiești. În 2017 s-a stins și mama ei, Eugenia, iar în 2020 a murit și tatăl solistei, Ion Manole. Bărbatul a avut Covid și alte afecțiuni cronice. Ancheta în cazul Mădălinei Manole s-a desfășurat paralel cu situația ostilă din familie.

Părinții și fratele regretatei Mădălina Manole i-au adus acuzații grave lui Petru Mircea. În 2013, cazul Mădălinei Manole a rămas clasat ca sinucidere. Aceasta a fost decizia magistraţilor, care au hotărât să nu mai redeschidă dosarul morţii artistei. Părinţii cântăreţei au fost cei care ceruseră redeschiderea cazului, nemulțumiți că anchetatorii nu au luat în considerare câteva probe din casa artistei.

Citește și: Fiul Mădălinei Manole a împlinit 13 ani! Fratele regretatei soliste a publicat imagini emoționante cu Petru jr.

Citește și: Anunțul făcut de fratele Mădălinei Manole, la 11 ani de la moartea artistei