Dan Negru, de mulți ani în industria divertismentului, cunoaște pe toată lumea. Cunoaște pe cei vechi din această piață, dar și pe cei noi. Făcând parte mereu din emisiunile cu cel mai mare rating, a lucrat cu o mulţime de vedete, inclusiv cu Mădălina Manole. Ea a fost prezentă în platourile lui de televiziune de multe ori.

Acum, la 10 ani de când ea s-a stins din viaţă, Dan Negru afirmă că regretata artistă nu înţelegea de ce nu mai era aşa de căutată de televiziuni, de ce producătorii nu o mai invitau la diversele show-uri. Dan Negru susţine că asasinii ei sunt oamenii de media, din televiziuni:

„O văd din nou pe Mădălina Manole prin ziare. S-au făcut 10 ani de la moartea ei… N-am stiut niciodată cum să-i explic Mădălinei de ce televiziunile n-o mai voiau. Era perioda in care televiziunile româneşti descopereau publicul comercial 18-49 şi orice li se părea „old” sau cu aer românesc era respins.

Moral, noi toţi ăştia care ne-am făcut treaba prin televiziuni sau prin media in anii ăia suntem criminalii Mădălinei. Noi, toţi asasinii ei, a răbufnit el pe Facebook.

Dan Negru a postat și o fotografie de arhivă cu el și regretata cântăreață.

Vezi și Lili Sandu a anunțat numele copilului. L-a visat pe bebeluș și acesta i-a spus singur cum îl cheamă!

Divorțează sau nu Alin Oprea, solistul Talisman? Artistul are prima reacție, după mai multe zile de zvonuri