„De azi-dimineață o vad pe toate televiziunile pe Mădălina Manole, așa cum nu o vedeam deloc cât timp trăia…După 7 ani am puterea să fac mărturisirea public: eu am ucis-o pe Mădălina ! Povestea e scurtă…Am întâlnit-o ultima dată pe Calea Plevnei în fata Facultății de Stomatologie. Eram în mașină, îmi așteptam soția și ea trecea pe jos. Am coborât din mașină și am pălăvrăgit vreun sfert de oră…Mi-a reproșat discret că nu o mai invit în showurile mele și am încercat să-i explic că nu depinde doar de mine, că piața de publicitate ne preseaza să căutam mereu “noul “aruncând “vechiul” la gunoi. Era mâhnita, nici revoltată, nici resemnată. Doar mâhnită…Țin minte că am trancănit apoi minute bune tot felul de banalități. A fost ultima dată când am văzut-o în viață. Apoi, am aflat că sunt unul din ucigașii ei”,  a scris Dan Negru.

Citește și: Ce se ascunde în spatele ultimului episod din „Dragoste infinită” și iată ce spune regizoarea filmului. Se va face o continuare sau nu?

Dan Negru a dezvăluit și cine sunt complicii

„Am o mulțime de complici, de la oameni de radio până la producatori, ștabi de televiziune sau corporatiști de prin agenții de publicitate. Multi căpușează doar televiziunea, radioul, sunt lipsiți de pasiune dar suficienți si aroganți explicând gusturile publicului. Le știu numele ! Unii îmi sunt prieteni aici, pe FB și pot să recunoască public că-mi sunt complici. Noi am fost asasinii unor genuri muzicale, a unor generații, a unor tendințe…Ei , noi, cu presiunea de a vinde publicitatea la Prostamol și Catena celor între 18-49 de ani care încă nu cumpără așa ceva…Killerii Madalinei sunt și cei ai Cerbului de Aur, ai folkului sau ai muzicii populare . Cel mai ascultat radio în New York, înca din anii 80, e LiteFM, un format radio hot-adult-contemporary unde Sinatra, Elvis sau Beatles sunt în heavy-rotation. Așa cum a fost Mădălina Manole doar după 14 iuie 2010…”, a continuat acesta.

„ Admir curajul de a-ți recunoaște mica vina ! Rip Madalina 🙁 .E bine ca avem Furtuni , Miracole , Salamuri și ce mai sunt !”, „ Păcat.. ..și multi alți artiști au parte de același tratament!”, „Și nu doar pe ea, toată generația” veche” care nu se reinventeaza este uitată”, au fost câteva dintre comentariile faniilor.

Cântăreaţa Mădălina Manole a fost găsită în dimineața zilei de 14 iulie 2010,  fără suflare, în locuinţa familiei ei din Otopeni. Potrivit autopsiei, „Fata cu părul de foc”  s-a sinucis  înghițind un pesticid foarte toxic numit Carbofuran (cunoscut și sub numele de Furadan), iar decesul a survenit în câteva minute. Totul s-a petrecut la numai câteva ore după ce artista a părăsit un studiou undefăcuse repetiții.

Citește și: