Sub atenta observație a lui Dan Negru, prezentatorul noului show de la Antena 1, vedetele vor avea parte de un regim de armată într-un show dur de supraviețuire. Rona Hartner, Paula Chirilă, surorile de la Bambi (Raluca și Denisa), Natalia Mateuț, Andreea Tonciu, Giani Kiriță, Vladimir Drăghia, Andrei Duban, Andrei Ștefănescu de la Alb Negru, CRBL și Ionuț Pitbull Atodiresei sunt cele 12 vedete pentru care va fi dată milităria jos din pod.

Antrenament cu specialiști din trupele speciale

Concurenții îsi vor testa limitele și rezistența în probe solicitante, de la cățărat în copaci și alpinism, la dormit sub cerul liber sau supraviețuire în păduri. Pe parcursul a 12 ediții vedetele vor locui împreună într-o tabără de pregătire special amenajată pentru acest show, fără acces la internet sau telefoane, și se vor antrena cu specialiști din domeniul militar, care îi vor învăța să execute atât exerciții din cadrul trupelor speciale, cât și tehnici de supraviețuire în medii ostile. Competitorii vor împărți aceleași spații, dormitorul fetelor, dormitorul băieților, sala de mese, baia, poligonul pentru antrenamente, locul special amenajat pentru ceremonia de desemnare a dueliștilor și vor primi o serie de misiuni de supraviețuire care se vor încheia cu câștigători și eliminați.

Dan Negru este prezentatorul emisiunii și comandantul unității de elită. El este cel care va comunica vedetelor misiunile, îi va aștepta pe concurenți la linia de finish pentru a desemna echipa câștigătoare, va participa la testele și probele de duel prin care vor trece concurenții.

Îmi păstrez rolul de moderator, după 16 ani de prime-time la Antena 1 ar fi cel puțin curios să încerc să fac altceva. Sunt prezentatorul show-ului, încerc să explic publicului ce se întâmplă în acest spectatcol de televiziune”, spune Dan. „Șerifi de România e un concept original 100%, asta m-a și atras la show, un concept nou, care va avea mult dinamism și multe trăiri”, continuă acesta. „Am stat mult în ședințe până să găsim varianta optimă de vedete, era nevoie de toate caracterele posibile. Sper că le-am găsit. Tocmai de asta n-aș paria pe un câștigător.

Probe în Deltă, la mare, munte și în pădure

Teritoriul de desfășurare a misiunilor de la „Șerifi de România” este unul foarte variat, de la unitatea militară special amenajată în care locuiesc și se antrenează vedetele, la Deltă, munte, mare, cetăți sau păduri de nepătruns, zone sălbatice, dar deosebit de frumoase din România. Rezistența fizică și psihică a celor 12 vedete concurente va fi testată la limită într-un reailty show în care camerele de filmat vor surprinde cum fac față concurenții acestui cantonament care îi ține departe de familii și de tehnologie.

Premiul pus în joc este prezentat la începutul emisiunii și este păstrat într-un seif legat cu mai multe lanțuri cu lacăte. Scopul fiecărei misiuni este ca vedetele să găsească câte o cheie care deschide un lacăt, pentru ca până la finalul concursului să se poată deschide seiful. Toată emisiunea va fi filmată 24 de ore din 24. Vedetele vor fi urmărite atât la antrenamente și prin misiuni, dar și în dormitoare, la masă și în puținul lor timp liber”, spune Claudiu Oprea, producătorul emisiunii.

Credit foto: Antena 1

Concurenții noului reality-show ”Șerifi de România”

Credit foto: Antena 1