Dan Negru, Regele audiențelor, așa cum a fost numit datorită numeroaselor emisiuni de succes pe care le-a prezentat de-a lungul anilor, revine în fața telespectatorilor, după o pauză de câteva luni, cu o emisiune nou-nouță.

Este vorba despre emisiunea Legendele, la AntenaPlay, unde Dan Negru va intervieva o serie de personalități. Momente ale interviului vor putea fi urmărite și în cadrul Observatorului de la ora 19.00.

Noul proiect al lui Dan Negru promite să fie ceva special și total diferit față de tot ce au văzut oamenii la televizor până acum. Emisiunea Legendele va avea debutul în această seară, de la ora 19.45.

Dan Negru, primele declarații, după revenirea pe ”sticlă”

Dan Negru va încerca în cadrul noului proiect să le prezinte oamenilor poveștile de viață ale unora dintre cei mai de succes români.

“Legende” reprezintă o serie de interviuri cu personalități autohtone care spun poveștile din spatele a 10 fotografii pe care le fac publice pentru prima oară.

“Trăim timpuri în care cei care ar trebui să tacă vorbesc şi cei care ar trebui să vorbească tac. Legende e un proiect care pleacă de la o vorbă pe care mi-a spus-o Mircea Albulescu, demult: „Apucă-te de arheologie, Dănuţ! Caută-i pe ăia care au făcut lucruri şi vorbeşte cu ei!”.

Am stat adeseori lângă oameni care au făcut istorie în breasla lor şi niciodată n-am apucat să vorbesc cu ei dincolo de formatele tv în care eram implicaţi. Pe mulţi i-am pierdut! Incerc să recuperez acum. Pentru că asta face proiectul Legende, repară o nedreptate”, a declarat Dan Negru,

Printre invitații de marcă pe care telespectatorii îi vor vedea în emisiunea lui Dan Negru se numără Dumitru Prunariu, Gheorghe Zamfir, Florin Piersic sau Ilie Năstase. Ba chiar ultimul din listă va fi și primul invitat al lui Dan Negru, chiar în această seară.

”Despre Năstase ăla pe care l-a rugat Grace Kelly să-l învețe pe copilul ei, Albert, tenis. Despre Nastase ăla căruia Nelson Mandela i-a spus că sportul poate schimba lumea mai mult decat politica. Despre Năstase ăla care atunci când s-a întâlnit cu Indira Ghandi i-a spus… Cu Năstase ăla încep „Legendele”, a scris Dan Negru, pe Facebook.

Vezi și Dan Negru o provoacă pe Andreea Esca să-și arate fluturașul de salariu

Citește și:

Manuela Hărăbor a împlinit 53 de ani. Cât e de frumoasă Pădureanca!

Claudia Pavel: ”Băiețelul meu e vegan. Așa a ales el. Eu am fost vegană și pe timpul sarcinii și probabil că s-a transmis”