Într-un interviu recent, Dan Negru a vorbit însă despre retragere și în ce condiții ar putea renunța la TV. Totodată, acesta a spus și care este punctul comun dintre el și Andreea Esca, un alt nume mare în TV, chiar dacă într-o altă nișă.

Întrebat dacă ar putea să se rupă de televiziune, iată ce a răspuns Dan Negru într-un interviu pentru Ciao: ”Dumnezeu a fost bun cu mine în anii ăștia în televiziune.

Am colegi care au avut succes cu o singură emisiune sau la o singură televiziune. Eu am avut șansa mai multor succese, de la blonde la copiii, de la farse la revelioane, de la “Jocul cuvintelor” la “Ciao, Darwin” cu mama natură.

Cândva, Valeriu Lazarov m-a sfătuit să demostrez că pot să am succes cu mai mult de o singură emisiune în televiziune, spunându-mi că în Spania sau în Italia ești considerat „om de televiziune” abia după al treilea format cu succes de audiențe.

Eu am avut norocul atâtor hituri doar pentru că am avut tăria să refuz formatele în care n-am crezut. Când nu o să mă mai regăsesc în niciun format TV, plec”.

”Eu sau Esca suntem niște excepții”

Chiar dacă încă este într-un moment bun la TV, Dan Negru are totuși o nemulțumire: ”Discriminarea pe bază de vârstă.

Eu sau Esca suntem niște excepții ale unei reguli nescrise, care spune că după 30 de ani ești bătrân, asta pentru că televiziunile din România sunt prea multe și nu și-ar permite angajați cu experiență, care au alte standarde finaciare.

Dar, există discriminare de vârstă la noi, uitați-vă pe ecranele TV din România și pe cele din Italia, Anglia, America…”.

Ce programe ar scoate din grilă: ” O spun eu, cel care a făcut emisiuni cu Mama natură!”

Întrebat punctual ce nu ar vrea să mai vadă la TV și ce programe ar scoate din grilă, Dan Negru s-a ferit totuși să nominalizeze emisiuni, dar a avut un punct de vedere clar.

Publicul trebuie educat și nu telecomanda interzisă. O spun eu, cel care a făcut emisiuni cu Mama natură, dar omul are dreptul să evolueze.

Telecomanda e aceeași, noi putem să evoluăm. Sunt tâlharul de pe cruce, care s-a întors la final.

Mă bucur că “Jocul Cuvintelor”, un concurs despre creiere, are un succes atât de mare la public. Deci, se poate!”, a declarat prezentatorul de la Kanal D.

Dan Negru desființează reality-show-urile de la TV: „Sunt numite show-uri de umilință”

”Tot ce fac eu va fi uitat, nimic n-o să mai rămână. Doar amintirile copiilor mei”

Chiar dacă știe că acum are succes, Dan Negru, ajuns la vârsta de 52 de ani, nu se amăgește: ”Tot ce fac eu va fi uitat, nimic n-o să mai rămână. Doar amintirile copiilor mei, Dara și Bogdan vor supraviețui împreună cu ei. În rest, nimic”.

Cum își crește Dan Negru copiii. O întâmplare din copilărie i-a schimbat complet viața și îi dictează atitudinea față de bani

Nu e trist, e doar realist. Și tot cu realism a făcut alegerile de până acum, despre care spune că sunt asumate și, prin urmare, nu există regrete.

Împăcat e și cu alegerile financiare făcute până în prezent. Întrebat care a fost cea mai bună alegere pe care a făcut-o în afaceri, care îi permită să pună liniștit capul pernă, Dan Negru a ținut să atragă atenția că ”e mult spus afaceri”.

Am doar niște plase de siguranță care mi-au dat o mare relaxare în alegerea formatelor pe care urma să le prezint. Nu am fost presat de credite sau datorii și astfel n-am fost obligat să prezint orice show TV.

Investițiile mele cu banii câștigați în TV mi-au dat relaxare să fac televiziune așa cum am vrut eu și nu cum mi-ar fi dictat alții”, a conchis el.

Vezi și La ce nu ar face Dan Negru reclamă în ruptul capului: „Plângea, spunându-mi că băiatul ei își pierde toți banii…”

Citește și:

Adi Despot și boala cu care se luptă din adolescență: ”Este ca un vierme de care nu scapi niciodată”

Vedete mame și fiicele lor adolescente, împreună la petrecerea VIVA. Una mai frumoasă ca alta