„Totuși, televiziunea n-a avut in anii ăștia formatele comerciale care sa “vândă” poveștile marilor artiști. Probabil, “Duminica in familie a lu’ Mihaela Radulescu Schwartzenberg” a fost ultimul de genul asta. Americanii au arhivele ticsite cu poveștile lui Sinatra sau Di Caprio spuse fie la Larry King sau la Jimmy Fallon. Noi i-am strecurat în formate tv de divertisment. Cristina Stamate avea sute de povești fascinante dar nicio televiziune nu avea formatul pregătit ca să i le asculte…Arhivele unei televiziunii îi cresc box-office ul în timp. Se va întâmpla și la noi…”, a scris Dan Negru, revoltat pe Facebook.

Dan Negru a mai avut recent o astfel de reacție

Nu este prima dată când prezentatorul TV are o astfel de reacție.  Pe 14 iulie, la șapte ani de la moartea Mădălinei Manole, Dan a mai postat un mesaj revoltător, unde a mărturisit că  el este cel care a ucis-o pe marea artistă și că a avut mai mulți complici. „Mi-a reproșat discret că nu o mai invit în showurile mele și am încercat să-i explic că nu depinde doar de mine, că piața de publicitate ne preseaza să căutam mereu “noul “aruncând “vechiul” la gunoi.(…). Apoi, am aflat că sunt unul din ucigașii ei”,  a scris Dan Negru

 

Actriţa Cristina Stamate a murit la Spitalul de Urgenţă Floreasca în dimineaţa zilei de 27 noiembrie, la ora 6:30. Actriței Cristina Stamate, în vârstă de 71 de ani, se afla internată în spital din 23 noiembrie, când i s-a făcut rău, în casă.  Un echipaj de la Serviciul de Ambulanță București – Ilfov a fost solicitat, joi după-amiază, la locuința actriței Cristina Stamate, care se află în stare gravă.