Dan Capatos a deschis emisiunea de luni seara cu subiectul zilei, evident, mai ales că materialul video care a devenit viral a fost difuzat în emisiunea lui, „Xtra Night Show”, de la Antena Stars. Dan Capatos i-a bătut obrazul lui George Buhnici, că nu știut să aibă o reacție rapidă, asumată și să-și facă mea culpa, imediat după ce interviul „a explodat” în presă.

Dan Capatos, mesaj dur pentru George Buhnici

”Cred că din momentul în care a început și a încercat să repare toate aceste prostii pe care le-a spus, altfel decât «Bă, îmi cer scuze, îmi pare rău, băusem și eu ceva», care cred că ar fi fost acceptat ca răspuns și mai rapid și mult mai ușor decât tot baletul pe care a încercat să-l facă după, că-l urmăresc nu știu cine, nu știu ce cu războiul, dar să legi frânturi de puzzle-uri de acolo, de acolo și de acolo. Asta înseamnă să fi puțin paranoic când nu mai reușești să vezi cu adevărat ce se întâmplă. N-a făcut asta (…) E halucinant. Prin prisma acestei explicații abia începi să te uiți atent la ce a zis, că dacă n-ar fi construit deloc această urzeală a tronurilor împotriva lui, unde printre rânduri încearcă să-i spună că din Rusia încearcă să-i facă ceva rău? N-ai fost doar un fraier care a scăpat niște vorbe (…)”, a spus Dan Capatos, pe post, potrivit Spynews.ro.

Citește aici cronologia scandalului iscat de George Buhnici și declarațiile sale

George Buhnici, declarații controversate: „Mai mergeți pe la sală, fetelor. Venim la mare ca să vedem piele, aș vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi”

Cine e și cu ce se ocupă soția lui George Buhnici. „Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră”. Vloggerul a creat iureș pe Internet după ce a trimis femeile la sală

George Buhnici, prima reacție în scandalul zilei: „Pedofilia este o crimă, obezitatea o problemă de sănătate publică”

Incredibil, cum a reacționat Lorena Buhnici, după derapajul soțului. George Buhnici a trimis femeile la sală și a spus că „nevasta lui arată ca o minoră”

George și Lorena BuhniciSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

George Buhnici, declarații controversate: „Mai mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi”

„Mi se pare că ar trebui să le spunem oamenilor din jurul nostru când arată bine că arată bine şi am văzut fete care arată foarte bine aici. Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală. De ce? Dacă vrei să vii la mare să îmi arăți piele, și sigur vrei să ne împrietenim, ar trebui să mă convingi și cu altceva decât cu decolteul”, a declarat George Buhnici pentru emisiunea „Xtra Night Show”, de la Antena Stars.

George Buhnici și-a dat exemplu propria soție, pe Lorena Buhnici (40 de ani), despre care spune că „arată ca o minoră”. „Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră. Asta e şansa vieţii mele, jur. Uită-te la ea! Câţi ani îi dai?”, l-a întrebat George Buhnici pe reporter.