Dan Capatos, în vârstă de 47 de ani, a povestit la Antena Stars că a trecut prin acest moment dificil în urmă cu câțiva ani.

Prezentatorul de la Xtra Night Show a povestit că, în urmă cu aproximativ doi ani, a trecut prin momente înfiorătoare. A suferit un atac cerebral ischemic și a simțit cum, pentru 15 minute, îi paralizase partea sângă. Potrivit spuselor sale, a început să simtă că ceva nu e în regulă încă din avion, când se îndrepta cu familia către Ancona, în vacanță. Imaginea a început să-i fie tulbure, a simțit un puseu de tensiune și de acolo a început totul.

„Am avut un moment în care am făcut acel atac cerebral ischemic. Un sfert de oră am fost paralizat pe partea stângă.

Se întâmpla după ce aterizasem, culmea, într-o minivacanță în Italia. Eram prin Ancona, într-o zonă unde… adică cine spune de spitale românești, nu le-a văzut pe alea de prin zonele astea mai puțin populate.

Ne duceam la niște fini. (…) De acolo plecam cu mașina vreo două ore. Avusesem puseu de tensiune, l-am simțit din avion, începea să-mi clipocească așa imaginea”, a spus Dan Capatos la Antena Stars.

Ajuns în aeroport, Dan Capatos a mers la un post de Cruce Roșie, unde a primit o pastilă pe care a trebuit să o bage sub limbă, acesta fiind tratamentul de urgență. A crezut că se simte mai bine, astfel că a plecat către destinație cu mașina, căci mai avea vreo două ore de parcurs până la vila unor fini, iar atunci a trăit o adevărată dramă.

Prezentatorul tv a declarat că s-a panicat în momentul în care nu a simțit că ține telefonul în mână, iar atunci când a început să vorbească, toată partea stângă îi paralizase.

„Când am aterizat în aeroportul extrem de mic aveam un post de ăsta de Cruce Roșie. Mi-a dat o pastilă să o bag sub limbă, pe care oricum o luasem și eu. Ăsta e tratamentul de urgență până vine personalul de specialitate să-ți acorde un tratament mai de Doamne Ajută.

Îmi trecuse, era ok, și când am plecat cu mașina să facem drumul acela de două ore. Stăteam așa, mă uitam pe geam, destul de turtit după treaba aia din avion și zic „băi, unde mi-o fi telefonul?”, când mă uit, telefonul era în mână și mi-am dat seama că nu mai simțeam telefonul.

Când am început să vorbesc mi-am dat seama că nu-mi mai simțeam toată partea stângă și atunci am intrat în panică. Atunci am intrat în panică”, a continuat el.

Conștient de gravitatea lucrurilor, Dan Capatos a mers de urgență la un spital. Ajutorul i-a venit însă prin telefon, de la regretatul doctor Băjenaru, acesta spunându-i ce să facă. Ulterior, medicul s-a ocupat de el pentru viitoarele investigații, iar din CT a reieșit faptul că vedeta suferise un atac cerebral ischemic tranzitoriu. Din fericire, prezentatorul tv este acum bine, depășind momentele cumplite.

„Am ajuns la un spital de urgență acolo, aveam un bon de ordine 400… Când am văzut așa, deja îmi revenisem și am zis „hai să mergem”. L-am sunat pe profesorul Băjenaru, un om extraordinar, mi-a spus ce să fac în prima fază, apoi am venit să fac toate investigațiile la el.

Știa boala mea, a reieșit și din CT că am avut acest atac cerebral ischemic tranzitoriu, adică a fost de scurtă durată, dar cumva în limbaj neurologic ăsta era anticamera atacului cerebral definitiv și primele 24 de ore erau destul de delicate.

Am schimbat tratamentul și deocamdată sunt ok. Ăla a fost un moment chiar rău, pentru că trebuia să parăm cumva în fața lui Andrei, să nu se prindă că e groasă treaba. Se întâmpla acum vreo doi ani și ceva”, a conchis el.

Vezi și Biata de ea! Ea e cântăreața de numai 28 de ani, care a suferit trei atacuri cerebrale și un atac de cord

Citește și:

Brigitte Pastramă a dezvăluit cum a aflat că era înșelată de Ilie Năstase: ”În total au fost trei femei”

Cristi Brancu: ”Un Hristos a înviat printre petrecăreți și balamuc mi se pare un nonsens”