Prezentatorul de la Xtra Night Show a făcut recent dezvăluiri despre perioada în care tocmai se mutase în București, o perioadă pe care au trăit-o asemănător mulți dintre cei veniți din provincie în Capitală, la studii.

Venit din Ploiești, Capatos a trăit momente foarte dificile din cauza lipsei banilor. Invitat în podcast-ul lui Damian Drăghici, Dan Capatos și-a readus aminte de acea perioadă. Condițiie proaste din căminul studențesc, dar și lipsa banilor au făcut ca zilele din studenție să fie foarte grele.

„În primii ani la București mi-a fost fabulos de greu. Nu greu, infernal de greu. Ai mei îmi dădeau bani de buzunar, te miri ce, dar se terminau în câteva zile. Mai ales la viața de cămin, mai o bere, mai o beție …”, își amintește prezentatorul TV.

Era nevoit să se înjosească pentru a avea ce să mănânce, își amintelte el: ”Mâncam pe bonuri de masă, erau celebrele cantine R1, R2, R3, care, mă rog, acum au devenit cluburi celebre între timp. Și mă rugam de cele care strângeau la capătul benzii, dacă mai rămâne mâncare pe care n-a molfăit-o nimeni înainte să-mi dea și mie măcar o jumătate de șnițel. Deci, cam în felul ăsta”.

Însă cel mai greu era cu gândacii, își amintește el: ”Iar în cămin, pe lângă distracția cămin, era eterna problemă cu mizeria. Oricât ai fi vrut să faci curat, erau năpădite de gândaci.

Când se stingea lumina începeau cursele pe pereți și tavan și ne picau în gură, efectiv” , a povestit Dan Capatos.

Vezi și Dan Capatos, la un pas de moarte, după un atac cerebral: „Am fost paralizat pe partea stângă”

Citește și:

Talia subțire cu sacrificii se ține! Simona Pătruleasa: ”Fac 400 de abdomene”

Viorel Lis a decis cui îi lasă averea. Ultima dorință a fostului primar al Capitalei