După ce s-a iubit o vreme cu mult mai tânăra Monica Odagiu, iată că tot la femeia cu care e împreună de 30 de ani s-a întors, scrie Cancan.

Cu Monica Odagiu totul a început când aceasta avea 20 de ani, iar cei doi au scos o piesă în duet. La începutul anului, cei doi s-ar fi mutat împreună, dar sfârșitul lui 2020 nu i-a mai prins împreună.

Iar cântărețul s-a întors, în cele din urmă, acasă la Liliana și la cei trei copii ai lor. Niciunul nu a făcut vreo declarație, dar asta nu e ceva neobișnuit. Sursele spun că nu e prima oară când artistuui i se aprind călcâiele după tinerele. Însă Liliana, o doamnă, niciodată nu a făcut declarații pe această temă.

”Și de data asta a zis că e mai bine să-și vadă de business și de cei trei copii, crezând că Dan se va liniști, așa cum a făcut-o și în repetate rânduri. (…) Suferă, dar nu va intra niciodată în mocirlă”, declara o sursă din anturajul acesteia pentru Playtech.

Liliana Ștefan este partenera lui Dan Bittman de peste 30 de ani. Liliana este creatoarea proiectului dedicat copiilor ”Cutiuța muzicală”.

Vezi și Monica Odagiu, primele declarații despre relația cu Dan Bittman

Citește și:

Lovitură de teatru! Oana Roman s-a despărțit definitiv de Marius Elisei! El a plecat cu afacerea familiei!

Florin Ristei și Naomi Hedman, show aproape erotic pe Instagram. Nimeni nu se aștepta să fie martor la așa ceva!