Solistul trupei Holograf a făcut dezvăluiri neașteptate într-un interviu pentru Adevărul. El a vorbit despre fostele lui iubite. „Nu au fost aşa de multe iubite pe cât s-a scris în presă. Au fost mai puţine, au fost poveşti de iubire. Nu cred că am ieşit din tipare. Ulterior, unele au devenit la rândul lor celebre. Şi atunci s-au cam legat poveştile”, a spus artistul.

Citește și: Doliu la Hollywood. A fost găsit mort în casă. Familia și prietenii sunt în stare de șoc

Dan Bittman și Mihaela Rădulescu au format un cuplu la începutul anilor ’90

Mai mult, el a vorbit chiar și de relația pe care a avut-o cu Mihaela Răsulescu. Cei doi au format un cuplu la începutul anilor ’90, când Mihaela  abia intrase în televiziune şi lucra la postul de televiziune Tele 7abc.

„Cu Mihaela a fost o nebunie. Cum e ea, aşa, energică, chiar a fost o „coup de foudre (fr. dragoste la prima vedere). Vreme, viaţă, tinereţe, na, sunt ani de atunci”, a spus artistul.
Dan Bittman a recunoscut că multe dintre melodiile lui sunt inspirate din povestile de iubire pe care le-a trăit sau le-a văzut în jurul lui, însă Mihaelei nu a apucat să-i dedice niciuna.

„Mihaelei, nu. Au fost alte persoane, dar nu pot să intru în amănunte. (râde) Multe piese au fost inspirate din ceea ce mi s-a întâmplat sau ce am văzut la alţii. Am văzut poveşti de dragoste uriaşe şi am simţit că dacă le iei dragostea, le iei tot ce au în viaţă. Aşa s-a născut „Să nu-mi iei niciodată dragostea. M-am trezit la 4 dimineaţa, am coborât în birou şi am început să scriu. Era ca şi când cineva îmi dicta de undeva de sus”, a mai spus artistul pentru adevărul.ro.

 

Citește și: