Recent, solistul a vorbit deschis despre separarea de Liliana Ștefan, dar și despre relația pe care o au acum. Dan Bittman a recunoscut că nu au o relație atât de bună pe cât și-ar dori.

Artistul a mărturisit că și-ar dori să se înțeleagă bine, dar asta nu se întâmplă. Bittman, însă, tot trage speranțe că fosta parteneră va reveni la sentimente mai bune pe viitor.

”Poate că lucrurile nu sunt încă cele așteptate. Cu Liliana nu am reușit, momentan, spre mâhnirea mea. Sper ca în timp, acest lucru să devină o țintă, să reușesc să am o relație normală.

I-am explicat că de dragul copiilor am putea să reușim să ne înțelegem mai bine. Din păcate, nu reușim în momentul acesta”, a spus artistul la Antena Stars.

Regretă că s-au despărțit

Mai mult de atât, Dan Bittman a spus motivul pentru care nu s-a căsătorit niciodată cu Liliana. El a precizat că mama copiilor săi nu și-a dorit inelul de logodnă, pentru că aceasta era de părere că o relație nu funcționează neapărat printr-o căsătorie.

”La noi nu s-a pus problema de inel. Am avut o discuție de la început. De-a lungul vremii au fost întrebări din partea mea, dar Liliana nu și-a dorit căsnicia pentru că nu credea că acolo este secretul. Ne-am permis luxul, astfel, de a ne despărți.

Și primul copil, când a apărut, a apărut că așa am vrut. Niciodată nu am făcut ceva neplanificat. Ea mereu a spus că important este ce se întâmplă în interiorul casei.

Ne-am iubit foarte mult. Mai aveam puțin și făceam 30 de ani de relație. Îmi pare foarte rău că s-a ajuns la despărțire, asta e viața”, a mai spus Dan Bittman la Antena Stars.

Vezi și Prima reacție a Lilianei Ștefan după ce Dan Bittman a confirmat că s-au despărțit

Citește și:

“E agitaţie mare, zbucium, emoţii!”. Ce se întâmplă în familia Mirelei Vaida

Alex Velea dă totul din casă: „De când m-am combinat cu Antonia, parcă am fost pedepsit”