Dan Bittman continuă să facă dezvăluiri despre despărțirea de Liliana Ștefan. El a mărturisit că cei doi au decis să-și spună „Adio”, în urmă cu patru ani, iar de un an de zile nu mai locuiesc împreună.

Artistul a dezvăluit că în momentul în care a decis să plece de lângă cea care i-a fost parteneră timp de 25 de ani, nu a vrut să ia nimic de natură materială, fapt pentru care acesta susține că este falit.

Deși s-au scris multe și s-au speculat la fel de multe pe baza despărțirii dintre Dan Bittman și Liliana Ștefan, confirmarea faptului că nu mai formează un cuplu a venit abia în urmă cu câteva săptămâni, din partea artistului, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D.

Acum, solistul trupei „Holograf” a făcut noi dezvăluiri despre separarea de mama copiilor săi. Potrivit spuselor sale, în momentul în care a decis să plece din căminul conjugal, i-a lăsat tot Lilianei Ștefan, fiind de părere că „zidurile nu înseamnă nimic.”

”Sunt un om foarte sărac. Am lăsat tot. Tot. I-am lăsat tot Lilianei când am plecat și am plecat. Nu am nevoie de nimic, pentru că zidurile nu înseamnă nimic. Eu cu ea am avut un proiect, a durat 29 de ani sau cât a fost. Toată dragostea, toți copiii și tot ce a fost s-a întâmplat acolo, iar eu nu am nevoie de nimic din toate lucrurile. Apartamente, case, tot, tot, tot, am lăsat și am plecat”, a povestit Dan Bittman în cadrul unei emisiuni TV.

Dan Bittman a mărturisit că actualmente locuiește într-un apartament mai vechi, unde a reușit să negocieze chiria. Chiar și așa, artistul găsește fericirea în faptul că locuința este suficient de mare ca fiii lui să poată veni și să rămână câteva nopți la el.

”Acum stau într-un apartament care a fost al meu cândva, dar în care am reușit să negociez să nu plătesc vreo 20 de ani chiria. Fiind mai mare apartamentul respectiv, pot veni și minorii la mine, pentru că sunt mai multe camere și atunci putem sta cu toții. Îl aștept și pe Alex să vină, l-am covins acum să vină să doarmă din când în când la mine. Deci nu mai am nimic. Nu asta a fost bogăția mea, nu m-au interesat banii și nu mă interesează nici acum. Am suficienți cât să trăiesc bine, să vin la emisiuni. Nu mă interesează banii, decât atât cât să trăiesc bine și civilizat”, a mai spus artistul.

”Liliana Ștefan nu mai este partenera mea de viață de patru ani cel puțin. Presa a speculat foarte mult pe subiect. De un an chiar nu mai locuim împreună. A trebuit să ne despărțim, am încercat să o facem cât s-a putut de civilizat. Nu vorbesc cu plăcere despre această despărțire, pentru că este și mama copiilor mei. Este femeia pe care am iubit-o cel mai mult și cu care am fost cel mai mult timp, dar lucrurile au luat-o razna. Aici recunosc că 100% sunt eu de vină”, a spus Dan Bittman, în emisiunea ”40 de întrebări”, moderată de Denise Rifai.

Citește și:

Ce spune Mihaela Rădulescu despre iubita lui Dani Oțil: ”Eu vreau să știu dacă și viitoarea soție îmi mulțumește”

Pepe, mărturisiri surprinzătoare despre despărțirea de Raluca Pastramă: „Arma mea de răzbunare este…” Ce lecții de viață i-au dat fetele lui în această perioadă