Dan Bittman a confirmat că el și mama copiilor săi, Liliana Ștefan, nu mai formează o familie de 4 ani. Ce se întâmplă între ei.

Dan Bittman a fost invitat la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a făcut dezvăluiri neașteptate despre viața sa personală. Acesta a vorbit despre femeile cu care s-a iubit de-a lungul anilor, dar a vorbit pentru prima dată și despre despărțirea de mama copiilor lui. deși s-a tot scris că și-a părăsit familia pentru a trăi o poveste de iubire cu mult mai tinerica Monica Odagiu, el a recunoscut pentru prima dată că nu mai formează un cuplu cu Liliana Ștefan.

Artistul a recunoscut cu subiect și predicat că s-a despărțit de Liliana Ștefan, mama copiilor săi. Cei doi și-au spus adio după 25 de ani de relație, iar la mijloc se află trei fii pe care îi au împreună.

Solistul a dezvăluit în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D că el și mama copiilor săi s-au despărțit de patru ani, iar de un an nu mai locuiesc împreună.

Dan Bittman și Liliana au avut întotdeauna o relație deschisă și, deși mulți așteptau să îi vadă în fața altarului, acest lucru nu s-a întâmplat niciodată. Amândoi credeau că relația lor nu constă într-un act și erau de părere că acest pas atât de mare ar strica relația construită de-a lungul timpului.

„Tocmai, pentru că e vorba de un act. Nu este nimic să ne ţină. Suntem de 25-26 de ani împreună. În primul rând nici ea nu îşi doreşte. Liliana nu mi-a spus niciodată lucrul acesta. Dimpotrivă, cred că am strica mai mult dacă am încerca să statutăm relaţia…Singura ei întrebare a fost dacă vreau să stau împreună cu ei. Şi am zis «Păi cum, de ce facem copilul, nu ca să fim împreună?»”, a declarat Dan Bittman în urmă cu ceva timp.

legat despre femeile cu care s-a iubit în trecut, artistul a mărturisit că nu a fost niciodată cu Alexandra Dinu, deși mulți au crezut că între cei doi a fost o idilă.

„Ar fi multe alte relații despre care presa a scris de-a lungul timpului. Menționez doar câteva nume: Monica Bârlădeanu, Nadine, Angela Gheorghiu, Alexandra Dinu, Alina Chivulescu”, a enumerat Denise Rifai.

La această listă, Dan Bittman nu a avut de comentat decât în privința unui nume. ”Trebuie să ștergeți un nume de pe lista aceea. Pentru că Alexandra Dinu, îmi pare rău,nu. Ar fi îngrozitor să spun așa ceva… Îmi place foarte mult, ne știm, dar nu aș vrea să se înțeleagă acum și altceva”, a fost singurul comentariu pe care l-a făcut Dan Bittman referitor la lista citită de Denise Rifai.

Citește și:

Chef Scărlătescu se pregătește să devină tătic. Declarații savuroase despre primul lui copil

Cătălin Scărlătescu recunoaște că este într-o relație! Primele declarații: „Sunt foarte indisponibil…”