1,7 milioane de români s-au uitat în minutul de aur (21:59) la Te cunosc de undeva, show-ul transformărilor, de la Antena 1. Cele 8 cupluri de concurenți au intrat în joc cu mult entuziasm, iar jurații Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Mihai Petre, Cristi Iacob și Aurelian Temișan au fost impresionați de felul cum aceștia și-au pregătit primele roluri oferite de ruleta personajelor.

Primele „victime” ale ruletei au fost cei doi campioni ai sezonului trecut Te Cunosc de Undeva!, WRS şi Emilian. Cei doi au deschis în forţă spectacolul transformărilor, aducând pe scena transforming show-ului hit-ul Unholy, semnat Sam Smith şi Kim Petras.

adda-si-radu-bucalaeSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

ADDA şi Radu Bucălae au continuat să agite spiritele şi i-au provocat pe toţi cei din platou la o lecţie de dicţie. „Supercalifragilisticexpialidocious” a fost cuvântul care le-a dat mari bătăi de cap inclusiv artiştilor care s-au transformat în Dick Van Dyke şi Julie Andrews.

Nu a fost deloc uşor nici pentru Nicole Cherry şi Juno, care au primit o provocare de zile mari – Miley Cyrus şi Wrecking Ball, astfel că Juno a bifat din prima un travesti.

Pe scena transforming show-ului a urcat apoi pentru prima oară cuplul format din Cristina Stroe şi Damian Drăghici şi s-au asigurat că seara va fi una memorabilă. Cei doi au reușit să uimească prin vocile lor, cu transformarea în Luciano Pavarotti și Bryan Adams și să câștige prima gală.

De o transformare de zile mari au avut parte şi CRBL şi Radu Ţibulcă, cei doi artişti aducându-l pe scena show-ului pe excentricul şi controversatul Marilyn Manson.

Vestea că se vor transforma în colega lor de breaslă, Delia, le-a bucurat foarte tare pe Amna şi Misha, care au făcut un adevărat show în platoul emisiunii cu piesa „Unde dragoste nu e”.

Cuplul de artiști de folclor Codruţa Filip şi Valentin Sanfira a adus energia în platou cu transformarea în Christina Aguilera şi Pitbull, ridicând la dans toate echipele.

Anca Ţurcaşiu şi Jean Gavril au încheiat seara într-o notă emoţionantă, cu o transformare de zile mari în Sarah Brightman & Antonio Banderas – The Phantom of The Opera.

După opt momente spectaculoase care au adus atât emoție, cât și bună dispoziție pe chipul juraților și al telespectatorilor, notele au fost acordate. Punctele concurenților de la canapea au fost, însă, cele care au făcut diferența în această primă ediție din sezonul 19, desemnându-i drept câştigători pe Cristina Stroe şi Damian Drăghici.

Începând din acest sezon a apărut şi o nouă surpriză în sistemul de votare. Publicul de acasă îşi va putea vota săptămânal echipa favorită în aplicaţia Antena 1 sau pe vot.a1.ro. Echipa care acumulează cele mai multe voturi de-a lungul întregului sezon va primi Premiul de Popularitate, în Marea Finală.

Damian Drăghici a împlinit 53 de ani pe 31 martie

Cu o zi înainte ca Te cunosc de undeva să revină la TV, Damian Drăghici și-a sărbătorit ziua de naștere. Artistul a împlinit 53 de ani pe 31 martie și a chefuit cu familia și câteva persoane apropiate, printre care și Theo Rose, și Nicole Cherry. Damian Drăghici este un artist împlinit și un bărbat fericit, mai ales de când în viața lui a apărut Cristina Stroe, iubita lui în vârstă de 29 de ani. În 2018 a cerut-o în căsătorie, în cadrul unei emisiuni TV, iar în 2019 în viețile lor a apărut Andrei. Băiețelul este un miracol în viața lui Damian Drăghici, căci artistul a renunțat la două mari vicii de când micuțul a venit pe lume.

“Eu nu beam un șpriț, beam o cisternă înainte să intru pe scenă. S-a făcut o schimbare odată cu venirea copilului pe lume. Vreau o viața sănătoasă, fără mahmureală. A durat ani de zile, eu beam ca să-mi depășesc inhibițiile pe care le aveam pe scenă. Mi-am permis să mă retrag un an de zile și să stau cu copilul”, povestea Damian Drăghici, la Antena Stars.

Citește și: Cum a reușit să slăbească 70 kg Damian Drăghici. Ajunsese să cântărească 163 kg, din cauza unui aliment. Cea mai periculoasă combinație pentru corp

Citește și: Damian Drăghici, adevărul despre fostele sale căsnicii: „S-a mai întâmplat o dată la 27 de ani, apoi la 34”