”….pana la lacrimi mi-e draga viața!”, a scris pe Instagram Dalida din Las Fierbinți, actriță care a născut joi al doilea copil al său. Pe numele real Ecaterina Ladin, actrița a postat pe rețelele de socializare și prima fotografie cu cel mai nou membru al familiei.

I-a pozat doar un picioruș, pe care se vede eticheta cu numele de familie, Ladin.

Mii de aprecieri și felicitări au venit înspre Dalida, printre prietenii virtuali sau reali care au reacționat aflându-se și Flavia Mihășan, care a ținut să-i dea binețe bebelușului: ”Bine ai venit!”.

Actrița din serialul de la pro TV a născut cu doar 9 zile înainte de ziua ei de naștere. Iată, prin urmare, că și-a primit în avans și cadoul, cel mai frumos din câte există.

Ea și soțul ei mai au un băiat, cuplul fiind căsătorit de pe 6 iunie 2015.

Ecaterian Ladin este o famlistă convindă. De altfel, la un moment dat, aceasta declara: “Sunt absolut tot ce înseamnă părinţii mei. Fiind cea mai mică, am fost alintata familiei. Alintată însemnând toată dragostea şi toată răbdarea de pe lume. Nu eram eu, adică Ecaterina Ladin, dacă aveam alţi părinţi.

Tata fiind muzician, tenor, îşi dorea ca eu să fiu pe scenă, mama îşi dorea să devin învăţătoare. Cine ştie, poate o să predau vreodată actorie. Deocamdată, i-am împlinit visul tatei.

Mi s-au oferit de toate, de la cursuri de dans, de pian, până la cursuri de engleză, în condiţiile în care financiar nu stăteam foarte bine. Au făcut tot posibilul ca să nu-mi lipsească nimic.

Am moştenit toate calităţile părinţilor mei: bunătatea, generozitatea, dragostea pentru copii, puterea de muncă şi, mai ales de la tata – încăpăţânarea”, mărturisea actrița, conform adevarul.ro.

Vezi și Dalida din Las Fierbinti, însărcinată pentru a doua oară! A dezvăluit sexul bebelușului

Citește și:

Alina Laufer, primele declarații după ce a născut prematur. „Băiețelul are nevoie de ajutor”

Marius Elisei, declarații incendiare după divorțul de Oana Roman: Și-a înșelat sau nu soția?