Frumoasa brunetă s-a fotografiat într-o ipostază de milioane alături de celebrul prezentator de la Neatza cu Răzvan și Dani, iar imaginea, postată pe rețelele de socializare, a venit însoțită de un mesaj pe măsură.

”Un suflet, două trupuri @futuristul”, a scris Daliana Răducan pe contul său de Instagram, alături de fotografia care îi înfățișează pe cei doi într-o postură tandră, dar foarte departe de vulgaritate.

Mărturie că celor doi le stă foarte bine împreună și că mesajul a plăcut stau cele peste 2.500 de aprecieri.

Nu este prima oară când Daliana Răducan își surprinde plăcut iubitul. Recent, aceasta a adus numai cuvinte frumoase la adresa relației pe care o are cu Răzvan Simion. Vedeta este de părere că viața alături de celebrul prezentator TV ”se aude în ritmuri de Puccini”.

”Când ești îndrăgostit, viața se aude în ritmuri de Puccini”, se arată în mesajul postat de Daliana Răducan pe contul său de Instagram, recent.

Răzvan Simion s-a despărțit de Lidia Buble în urmă cu un an

În urmă cu un an, Răzvan Simion anunța despărțirea de Lidia Buble pe rețelele de socializare. Prezentatorul TV a postat atunci o fotografie cu artista, însoțită de un mesaj în care a vorbit despre relația lor. Răzvan a spus atunci că se iartă pe sine pentru ce nu a oferit și a mărturisit că-i redă libertatea cântăreței.

”Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Și mă iert și pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit.

De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de șine. Dar separat.

Mă iert pe minte pt tot ce am fost și pt tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical și în rest doi… foști iubiți…. actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr, iar astăzi sunt intelept”, este o parte din mesajul scris atunci de Răzvan Simion, care rupea inimile fanilor.

Vezi și În ce relații au rămas Lidia Buble și Ianca, fiica lui Răzvan Simion, după despărțirea de prezentator

Citește și:

Nadia Comăneci, așa cum nu ai văzut-o niciodată! Cum arăta gimnasta pe motocicletă, în tinerețe

Cât s-a îngrășat Nicole Cherry în sarcină și cum stă cu poftele. Cântăreața va avea o fetiță, la numai 22 de ani!