La fel i s-a întâmplat și actriței Dakota Johnson, care a fost colegă de platou cu el în filmul ”Bad Times at El Royale”. Cum din scenariu fac parte niște cadre în care actorul australian în vârstă de 34 de ani apare fără tricou, Dakota recunoaște deschis că i-a fost foarte greu să se concentreze cu o prezență atât de sexy lângă ea.

După părerea actriței în vârstă de 28 de ani, a fost ”o mare greșeală” ca Hemsworth să apară la bustul gol în thriller.

”Uimitor”, ”impresionant”, ”spectaculos”!

”Nu te poți uita decât la el. E uimitor! E cu adevărat impresionant! Pur și simplu spectaculos!”, mai spune actrița care a jucat în seria ”Fifty Shades”.

Revenind la filmul regizat de Drew Goddard, despre care nu se știu foarte multe amănunte, în acesta mai apar și Jeff Bridges, Cynthia Erivo, Lewis Pullman sau Nick Offerman.

În film, șapte străini, fiecare cu un secret, se întâlnesc într-un hotel de lângă lacul Tahoe, un loc de asemeni cu o istorie întunecată. Aceștia sunt spionați de o persoană necunoscută, iar lucrurile o iau cu adevărat razna.

Cât despre actorul care reușește să intimideze pe toată lumea cu fizicul său, acesta este căsătorit din 2010 cu Elsa Pataky și e tatăl a trei copii. E cunoscut din serii ca ”Avengers” sau ”Thor”.

Vezi și Cum arată actorul din „Totul despre sex” acum, la 63 de ani. Mr. Big are o soție superbă. Trăiește o poveste de dragoste ca în filme

Citește și: