Cei doi vloggeri au împreună doi copii, pe Ilan, în vârstă de 4 ani, și pe Ingrid, care are 8 ani, dar și o comunitate uriașă de părinți care îi urmăresc și aplică sfaturile pe care aceștia le oferă legat de creșterea copiilor.

Învitat în platoul emisiunii Vorbește Lumea, de la PRO TV, Daddy Cool, în vârstă de 35 de ani, a dezvăluit care au fost motivele care au dus la despărțire.

„Eu sunt foarte transparent cu viața mea. (…) Există viața după divorț, nu trebuie să fie un capăt de țară, chiar dacă e un șoc la un moment dat. Și pentru mine a fost un șoc, am avut o relație extrem de frumoasă, nu am văzut semnalele. Noi ne iubim în continuare, te iubesc ca pe un prieten bun, ca pe părintele copiilor mei, nu ca pe un iubit. (…)

Cred că ne-am focusat foarte mult pe treabă, Ana a îmbrățișat rolul de mamă eroină – avea nevoie de mai mult, doar că eu nu am văzut asta. Eram doar prieteni și părinți și am uitat să fim iubiți. Am uitat să ne validăm. (…) Oamenii să comunice cât mai mult. „, a declarat Daddy Cool în emisiune.

Cei doi au rămas prieteni

Robert Diaconeasa și Ana Novic au făcut anunțul despărțirii pe Instagram, acolo unde și-au mulțumit pentru clipele frumoase și au promis că vor rămâne prieteni. Simplu spus, dar copleșitor pe interior.

„Fără filtre și cosmetizări, ne-am despărțit.

Am fost tot timpul sincer cu voi, dar nu e genul meu să-mi spăl rufele în public. Însă, din respect pentru tot dragul pe care îl aveți pentru familia noastră și pentru că mă simt, în sfârșit, în siguranță să povestesc despre această etapă a vieții mele/noastre, vă anunț că Ana și cu mine ne-am despărțit în urmă cu un an.

Și am ales să povestesc despre asta abia când simțeam că toate lucrurile s-au așezat și când mă simt vindecat, înapoi în echilibru și sigur pe tot ce se întâmplă în viața noastră.

A fost greu, a fost șocant, am suferit foarte mult și nu vreau să ascund asta. Pe partea cealaltă, nici Anei nu i-a fost ușor, deși ea a luat decizia și a simțit că noi trebuie să ne continuăm aventura prin viață separat.

Imaginați-vă că nu e simplu să simți ceva atât de puternic, după 10 ani de relație, un milion de experiențe, lângă un partener alături de care ai crescut, ai cunoscut iubirea, respectul, susținerea și ai creat două vieți incredibile.

Noi am fost mereu unul alături de celălalt și am trăit un basm foarte frumos, până când basmul a ajuns la ultima pagină pentru unul dintre noi.

E foarte complex (ca să nu spun altfel) să înțelegi din prima faptul că viața ta se schimbă complet. Apar o mulțime de întrebări. Ce fac acum? Ce se întâmplă cu copiii? Cum le spunem copiilor? Unde mă mut? De ce eu? De ce mie? Cu ce am greșit? Cu ce sunt defect? Ce puteam face mai bine? Etc.

În realitate, nimeni nu a greșit cu nimic. Pur și simplu unele povești sunt menite să dureze o perioadă limitată de timp, iar în acest moment pot să vă spun cu tot sufletul deschis faptul că îi mulțumesc Anei pentru 10 ani extrem de frumoși, intenși, provocatori, imprevizibili, uneori grei, alteori fantastici, plini de lecții pe care le-am învățat și care m-au făcut cine sunt azi.

Nu am înțeles, inițial, suferința, care a fost cum nu credeam vreodată că pot să experimentez, dar în final m-a ajutat să mă reîntorc la mine, să cresc mult spiritual, să iert și mai mult decât știam să o fac, să iubesc și mai mult decât știam să o fac, să fiu cea mai complexă variantă a mea de până acum.

Ana este o prietenă extraordinară, un confident pe cinste, o mamă incredibilă și un om foarte curajos, care a ales mereu să se descopere și să facă lucrurile cum îi simte sufletul. Se caută, se vindecă, așa ca noi toți, de altfel.

Am vorbit mult în ultimul an. Am dezbătut tot ce se putea dezbate. Am încercat să ne reconectăm, la 5 luni de la despărțire. Dar am înțeles că până aici ne-a fost.

Nu e niciun clișeu când vă spun că se poate despărțire și fără resentimente. Se poate și cu o relație extraordinară după. Se poate cu iubire, în continuare. Poate chiar cu o relație mult mai așezată.

Noi încă facem foarte multe lucruri împreună. Ne vedem zilnic. Avem planuri de viitor împreună, cu tRAI și restul proiectelor creative care vor mai veni. Ne iubim și ne respectăm foarte mult. Ne ajutăm reciproc. Ne împărțim super eficient cu copii. Astfel de lucruri le consider firești, fiindcă vom fi o familie pentru tot restul vieții. Am încetat doar să mai fim iubiți.

Cine, cu cine va fi, vom vedea? Poate vom fi tot noi, peste 5, 10 ani? Vom vedea. Deocamdată, mergem înainte așa.”, a scris Dady Cool pe Instagram. Un rezumat al unei relații care continuă, dar în alt mod. Un rezumat al unei povești de dragoste care s-a sfârșit, cel puțin pentru unul dintre protagoniști.

au-fost-impreuna-10-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

Vesiunea Anei Novic

„Sunt absolut copleșită și încă nu îmi revin citind gândurile voastre, vă mulțumim pentru că ne sunteți atât de aproape, este o mare bucurie să vă avem in comunitate, in familia noastră virtuală!

@daddycool.ro este un suflet rar, sufletul cel mai aproape de al meu, un suflet pe care îl prețuiesc. Este tatăl copiilor mei, îmi este cel mai bun prieten și așa va fi pentru totdeauna. Este cel mai bun tată pentru copiii noștri, nu se putea mai bun de atât.

Am învățat atat de mult împreună, am crescut atât de frumos amândoi, râs și am plâns și am mers înainte mereu, așa cum facem și acum, tot împreună chiar dacă ne-am separat.

Iubirea pe care i-o port este mare mare și pentru totdeauna. Nu puteam merge înainte așa cu altcineva, întâlnirea noastră nu este deloc întâmplătoare, așa cum nu este nici separarea noastră.

A fost mult, greu, dureros dar cu sens, oricât de greu de crezut poate părea. Fiecare experiență își are sensul, atunci când reusim să vedem și să simțim dincolo de suferință. Nimic nu se termină, totul începe.

Iubirea pe care ne-o purtăm ne-a adus azi în cea mai armonioasă etapă de până acum, deși poate pare greu de crezut. Il respect și îl susțin pe Robert în tot ce face și tot ce este. Îi sunt recunoscătoare pentru tot și toate aduse in evoluția mea, a noastră.

Nu este ușor de povestit aici, dar ce simțim, cum ne simțim este tot ce contează. Mă bucur ca acum știți si voi, este eliberator”, a comentat și Ana Novic la postarea fostului său partener.

Ce știu copiii lor

Copiii celor doi știu despre situația părinților, înțelegând fiecare după puterea vârstei. ”Copiii știu. Lui Ingrid i-am spus eu, într-un moment în care eram doar eu cu ea. I-am explicat toate cele de mai sus, iar ea a fost foarte receptivă și matură și s-a acomodat perfect cu situația.

Cred că pentru ea era important să fie asigurată de iubirea noastră, de faptul că rămânem uniți și că nu se schimbă prea multe din rutina noastră zilnică. Ilan știe că mergem la casa mea, la casa Anei, că ambele case sunt ale lor și crește direct în acest spirit.

Totul e bine, când se termină cu bine. Nu a fost ușor să ajungem aici, dar am avut răbdare. Îmi doream mult să ne iubim cu adevărat și mai departe și să nu avem o relație din obligație, de dragul copiilor. O avem sinceră, deschisă și naturală, iar pentru acest lucru suntem foarte recunoscători.

Cam atât despre noi. 😊 Nu vom dezbate subiectul mai departe, dar mi s-a părut o formă de respect din partea mea, a noastră, să vă împărtășim exact în ce etapă a vieții noastre ne aflăm, atunci când vom fi pregătiți”, a mai scris Daddy Cool pe aceeași rețea de socializare, răspunzând unor întrebări venite din partea internauților.

Citește și:

Olivia Steer șochează din nou legat de ”dârele albe” lăsate de avioane. Susține că prietenii ei s-au îmbolnăvit din cauza lor. Lucian Mîndruță îi dă replica

„N-am fost predestinat către școală”. Câte clase a făcut Florin Salam. Manelistul a repetat clasa a 3-a de patru ori