Cu o bluză roșie în stil Hawaian, jeași comozi, pantofi sport, cozoroc alb și ochelari, Cybill Shephard ar putea trece neobservată cu ușurință. Ajunsă la 71 de ani, simpatica actriță pare acum o bunicuță.

EXCLUSIVE: Cybill Shepherd is Spotted on a Rare Outing in Los AngelesSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Din fericire, Cybill și-a îmbrățișat cu eleganță înaintarea în vârstă. „Nu mi-e teamă de bătrânețe. Ziua în care am împlinit 40 de ani a fost cel mai greu moment din viața mea. Am învațat totuși să mă privesc altfel. Când mă uit în oglindă, îmi privesc ochii și nu ridurile. Nu sunt împotriva operațiilor estetice, dar până acum nu am simțit nevoia să apelez la un chirurg”, declara cu ceva timp în urmă actrița.

Cybill Shephard, o viață tumultoasă trăită din plin

A câștigat concursuri de frumusețe la 16 ani, a lucrat ca fotomodel și a strălucit în roluri de femeie seducătoare. Însă și în viața reală, Cybill a fost o cuceritoare.

La începutul anilor 70, Cybill a ieșit în mai multe rânduri cu Elvis Presley, însă nu s-a putut împăca cu dependența de droguri a ”regelui”, așa că l-a părăsit în favoarea unui regizor de film, Peter Bogdanovich.

Actrița afirmă în autobiografia sa că a fost de acord, inițial, să iasă la o întâlnire cu Jack Nicholson, dar ulterior a contramandat. Actorul nu s-a putut împăca și nu i-a mai vorbit. Tot ce i-a spus, în ani buni, a fost ”bună” la o petrecere.

Și Robert De Niro a invitat-o la o întâlnire, când filmau pentru ”Taxi Driver”, în 1976, însă actrița l-a refuzat. Nici De Niro nu s-a împăcat cu refuzul și nici acesta nu i-a mai vorbit. Singurele replici schimbate au fost cele din film, nimic în afara lor. Peste ani a declarat că regretă că i-a spus ”nu” actorului.

În 1985, a avut o aventură cu colegul de platou Don Johnson, pe vremea serialului ”The Long, Hot Summer” (1985).

Cât despre Bruce Willis, cel care îl juca pe David în serialul care a consacrat-o în România, „Maddie și David” (Moonlight). Cybill afirmă că amândoi au fost tentați să încerce o relație, însă au convenit să nu facă pasul, pentru a nu fi afectat serialul.

Cybill Shepherd a fost de două ori căsătorită și are trei copii.

Citește și: Prințesa Charlene, prima reacție după ce soțul ei a dezvăluit că se află internată ”într-o locație secretă”. Ce mesaj a transmis

x Linda Gray, celebra Sue Ellen din Dallas, fotografiată în public pentru prima oară în 3 ani. Cum arată la 81 de ani