„Am câștigat mai mult când nu am cîștigat…am câștigat un frate @emi.ntz , am câștigat o viata frumoasa și v-am câștigat pe voi!!! Povestea s-a terminat. Am reusit sa o trăim pe toată. Asia Express pentru noi a fost mai mult decât un concurs, mai mult decât un show tv…a fost o lecție în viata, un profesor bun care ne-a învățat ca nimic nu tine veșnic, nimic nu e capital…dar poate cel mai important: parcursul și experienta contează mai mult de at rezultatul. Am avut șansa să cunoaște sute de oameni minunati, am dormit în zeci de case și am mers cu sute de mașini. Nu am avut bani, telefon, mașina sau casa dar le-am avut pe toate. Am avut șansa să descoperim niște colegi minunați și sa concuram în finala cu cei mai buni dintre noi, așadar felicitări @mihaipetreofficial și @elwirapetreofficial! Cat despre oamenii din echipa: RECUNOSTINTA este cel mai puternic sentiment pe care vi-l port. Multumim @mona.segall @disneysuitsme și alți mulți creatiri de minuni pentru cea mai frumoasa experienta din viata noastră.

Suntem mândrii de noi și de tot ce am făcut în aceasta competiție și nu cred ca se putea termina mai bine. Va mulțumim din suflet pentru zecile de mii de mesaje de incurajare și de simpatie. Suntem cu toții parte din ceva grozav.

Va mulțumesc, va iubesc și pe curând frumosilor.

Echipa bip bip bip…a jucat finala Asia Express!

Mulțumesc @asiaexpressromania”, a declarat Cuza, imediat după eliminare.

“Am plecat cei mai buni prieteni si ne-am intors frati!!” Iti multumesc pentru toata experienta si pentru toate momentele! S-a terminat povestea asta, vor mai fi altele!

Multumesc intregii echipe @asiaexpressromania , multumesc “familiei” noastre : @mihaicipu , @teodorapaulica , @irinarogo si felicitari castigatorilor : @mihaipetreofficial si @elwirapetreofficial !

Love u all!! ❤️❤️❤️”, a spus și Emi, fiind felicitat de foștii lui colegi de competiție, Zarug, Shift sau Lidia.

img-2021-11-29T110015.400-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 17

Mai mult, Cuza și Emi au vorbit într-un interviu despre cele mai frumoase amintiri cu care au plecat din experiența Asia Express. Băieții de la Noaptea Târziu au dezvăluit în exclusivitate pentru a1.ro că s-au bucurat de fiecare moment trăit pe Drumul Împăraților, dar și de faptul că au ajuns atât de departe în competiție. Cei doi i-au cântat și o ultimă melodie Irinei Fodor, în Israel, etapa decisivă.

„Trecând peste chestiile negative, a fost o experiență fantastică! Am trăit ca într-un basm și cu siguranță o să avem un miliard de povești de spus.”, a spus Emi, vizibil mândru și entuziasmat de momentele superbe pe care le-a trăit pe Drumul Împăraților.

„Am cunoscut o mulțime de oameni din toate țările astea: oamenii din echipa noastră, reporteri, operatori, producători, asistenți de producători, sunetiști, o grămadă de oameni super mișto, care au depus eforturi ca noi să arătăm ceva. E extraordinar de frumos!”, l-a mai completat Cuza pe colegul său.

Ce s-a întâmplat la ultimul autostop și cu ce amintiri rămân Cuza și Emi după Asia Express – Drumul Împăraților

Aventura din Asia Express a venit cu o schimbare majoră în viața lui Emi. Concurentul a plecat logodit de pe Drumul Împăraților și cu o mulțime de amintiri frumoase alături de prietenul său, Cuza.

În timpul interviului, cei doi și-au amintit și de ultimul autostop pe care l-au făcut în Marea Finală.

„Ultimul nostru autostop spre aici, am avut un băiat care a mers cu 120 km/h prin oraș, am încălcat puțin regulile, însă spre final și-a distrus mașina, nu îi mai mergea mașina efectiv”, a spus Emi.

Mai mult decât atât, Cuza și-a amintit că prietenul său a uitat de un pariu: „să îl tundă la chelie pentru că a câștigat.”

Glumele și replicile amuzante și-au făcut apariția pe parcursul interviului. Emi a dezvăluit faptul că nașul primul său copil va fi Cuza: „Cu nași nu mi-am stabilit încă, nu mă grăbesc, eu doar am cerut-o. Ăsta o să fie nașul la primul copil, s-a anunțat din liceu.”