Roșcovanul a avut până la Meghan Markle mai multe relații serioase, printre care cele cu celebrele Chelsy Davy și Cressida Bonas. Însă, de fiecare dată când lumea se aștepta ca tânărul să-și ducă iubita la altar, acesta anunța că s-a despărțit.

Acum a ieșit la iveală adevăratul motiv pentru care Harry nu s-a căsătorit mai devreme. Și asta, pentru că fiul regretatei prințese Diana își avertiza de fiecare dată iubitele la ce să se aștepte din momentul în care vor intra în familia regală. Însă, singura care nu s-a speriat se pare că a fost Meghan Markle.

Citește și: Meghan Markle și prințul Harry se pregătesc să devină părinți. Ce cadou special a pregătit ducesa pentru mica lor prințesă

Prințul Harry i-a explicat că viața lângă el nu va fi deloc ușoară

Înainte să o ceară în căsătorie, prințul Harry și-a deschis sufletul în fața fostei actrițe americane și aua vut o discuție lungă în care i-a spus franc la ce riscuri se va expune dacă va accepta să-i devină soție. El i-a explicat că viața lui nu este așa ușoară cum se crede și că dacă îi va deveni soție,  practic dreptul ei la intimitatea dispare și fiecare aspect al vieții lor va fi dezbătut de presă în fel și chip.  El a avertizat-o că faptul că îi va deveni soție va fi pentru ea mai mult un fel de job și cum va afecta relația lor acest lucru. Deși risca să o sperie și să o piardă definitiv cu tot ce i-a spus, Harry a vrut să se asigure că Meghan nu va regreta ulterior decizia de a intra în viața lui și în familia regală.

„Este un mare lucru și nu este ușor pentru nimeni”, a spus el. „Știu că vei fi într-adevăr incredibil de bună la tot ce vei avea de făcut în calitate de soția mea, și, în mod evident, acest lucru reprezintă  o mare ușurare pentru mine pentru că știu că vei fi capabilă să faci față tuturor situațiilor care vor veni. Suntem o echipă fantastică, știu că suntem și sper să încercăm în timp să avem împreună cât mai multă influență asupra lucrurilor de care ne pasă, atât pe cât e posibil „, a continuat el.

A vrut să renunțe la titlul de prinț

Nu e prima dată când prințul Harry dezvăluie că viața lui de prinț nu e deloc una ușoară, iar de multe ori i-a acuzat pe jurnaliști că i-au ucis mama pentru că o urmăreau la fiecare pas.

Mai mult, anul trecut, într-un interviu pentru Daily Mail, mezinul a mărturisit că s-a gândit să renunțe la titlul de prinț pentru a putea să ducă o viață normală. S-a gândit la asta după ce s-a întors din armata, spunând că timpul petrecut acolo „a fost cea mai bună evadare din viața lui”. Și asta, pentru că toată lumea îl trata ca pe un om obișnuit și nu ca pe un prinț. „Acolo nu am fost un prinț, am fost doar Harry”, a spus acesta.

Citește și: