Adda este o artistă foarte apreciată la noi pentru vocea ei extrem de frumoasă. Însă, în timp ce unele vedete câștigă notorietate prin participarea la show-uri precum Asia Express, artista nu a făcut altceva decât să-și piardă fanii și să-și strice imaginea. Și asta, din cauza comportamentului ei care nu-i face deloc cinste. Deși pare că formează alături de Cătălin Rizea un cuplu foarte solid, acesta fiind un soț iubitor, cântăreața îl înjură ca la ușa cortului în emisiune și pare că nu are niciun pic de respect pentru soțul ei, pe care îl face în toate felurile. Atitudinea ei a fost aspru criticată de fani, iar unii i-au adresat cuvinte grele.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

„Doamne ferește, cât de urât poți să vorbești! Toți sunt obosiți, nemâncați, dar nici un concurent nu a avut așa limbaj. Rușine! Totuși, dacă ai acceptat să participi la un show și stii că vorbești atât de urât, mai cenzurează- te, mușcă- ți limba”, „Degeaba încerci să salvezi aparențele. Aseara ți-aș fi dat numai palme peste gură. Oare mama lui Cătălin, ce-a simțit când a văzut cum te porți cu el în emisiune. Nu ți-a fost rușine sa dai ochii cu ea?”, ”  Cum poți să îți umilești sotul chiar în halul ăsta? Ești o înfumurată! Mare vedetă ce să spun, ai noroc că ai un om frumos la caracter lângă tine, eu personal din primele zile de emisiune cred că te-aș fi lăsat acolo, și ti-aș fi urat să rămâi pe veci acolo. Nu ai pic de respect”, au scris câțiva fani.

” Ba când mă uit la Asia Express sunteți aiurea rău, cel puțin din partea Addei, dar am văzut că așa sunteți voi în viața de zi cu zi ,va iubiti și aveți un mod al vostru sa îl ”, ”Aș fi vrut să scriu exact ce simt, dar mă abțin pentru că observ câtă lume scrie ce simte! Dar un sfat aș vrea să dau Addei…. Te rog frumos după ce urmărești emisiunea și după ce te vezi să stai puțin pe gânduri și să încerci să te schimbi față de soțul tău! Sunt conștientă că știi ce soț ai! Vă doresc o căsnicie până la adânci bătrâneți!”, au mai scris alții.

Citește și: