Curemurătorul anunț a fost făcut de Casa de Discuri Electrecord, într-o postare pe Facebook:

„Drum lin, Petrică Mîțu Stoian! Artistul și-a presimțit moartea! Și-a pregătit mormântul până la cel mai mic detaliu. Săptămâna trecută a fost la cimitir!”

Petrică Mîțu Stoian (61 de ani) a murit în această seară. Artistul era internat în secția de terapie intensivă a Spitalului de Urgență Reșița, după ce i s-ar fi făcut rău. El se afla în tratament post Covid la o clinică privată din Caraș Severin.

„A venit la clinică să facă terapie hiperbară post-COVID. A dezvoltat o bronhopneuomonie care a fost mult mai amplă. A decedat în urma unui şoc septic. A fost resusictat, dar organismul tău nu a mai rezistat”, a declarat pentru Româniatv.net  directorul medical al Spitalului de Urgenţă Reşiţa.

Petrică Mîțu Stoian s-a născut pe data de 18 septembrie 1960, în Izverna – Plaiul Cloșanilor, din județul Mehedinți. Artistul și-a făcut debutul la cunoscuta emisiune Tezaur Folcloric, fiind descoperit Mărioara Murărescu.

Citește și: Starea de sănătate a lui Celine Dion, mult mai gravă decât se credea. Anunțul cutremurător făcut de una dintre rudele artistei