Iar pentru cei care nu se dau în vânt după legume și fructe, cura cu lactate poate fi opțiunea perfectă. Ioana Ginghină a detaliat penbtru fanii săi în ce constă aceasta, explicând că știe despre această dietă de ani buni, de la Nicoleta Luciu.

În ce constă cura cu lactate

„Numita de mine cura Nicoletei Luciu, caci de la ea o stiu, aceasta cura este una dintre cele mai bune testate de mine. Nu numai femeile, dar si barbatii pot tine foarte usor aceasta cura si vor slabi extrem de bine si repede. (…)

Cura cu lactate are mai multe etape. Prima ar fi 2 zile – mancati doar lactate, pana in 6% grasime, si legume.

Apoi 4 zile lactate dimineata pana la ce ora doriti si apoi faceti o pauza de 3 ore, dupa care mancati doar carne cu legume crude (salata).

Dupa aceste 4 zile se trece iar la 2 zile doar de lactate cu legume si apoi se repeta 4 zile cu lactatele dimineata si apoi carnea cu salata.

Nu uitati de pauza de 3 ore.

Urmeaza apoi iar 2 zile de legume cu lactate. Apoi 4 zile cu lactate dimineata, 3 ore pauza si apoi carne cu legume gatite.

Atentie!!! Aici intra si ciorbele, deci nu ezitati sa mancati ciorba de legume sau de vacuta. Sunt gustoase si nu ingrasa.

Repetati si aceasta saptamana pana va plictisiti, apoi treceti iar la 2 zile lactate cu legume si 4 zile lactate dimineata, 3 ore pauza si un singur fel de fruct, in ce cantitate vrem, pana seara.

Dupa aceste saptamani veti pierde spectaculos in greutate si nici nu va veti infometa. Este o cura cu de toate, mai ales daca consumati multe legume”, explică vedeta, care în ultima vreme a slăbit spectaculos.

Vezi și Ioana Ginghină își încurajează fanii să urmeze împreună cu ea cura cu pepene: „Cu cine mai încep cura cu pepene?”

Citește și:

Interviu EXCLUSIV Iuliana Tudor: ”Am reînvățat lecția binelui”

Cum arată Cristina Rus la șapte luni de când a devenit mama a treia oară. I-a lăsat pe toți fără cuvinte