Mariah Carey și James Packer

Un astfel de exemplu e fostul cuplu format din cântăreața Mariah Carey și miliardarul James Packer. Nici măcar diamantul de 33 de carate nu a făcut ca dragostea să reziste. Cei doi au fost logodiți timp de 10 luni și artista plănuia nunta când totul s-a terminat, în timpul unei vacanțe pe care au petrecut-o în Grecia.

În prezent, Mariah pare să-și fi revenit complet în brațele mai tânărului ei dansator Bryan Tanaka.

Lady Gaga și Taylor Kinney

Și Gaga era mândra posesoare a unui inel cu o piatră prețioasă cioplită în formă de inimă, dar n-a contat. Dragostea s-a terminat în iulie 2016, când și-au spus ”adio”. Se logodiseră de Sfântul Valentin, în 2015, când deja aveau patru ani de întâlniri la activ.

Jennifer Lopez și Ben Affleck

Poate cel mai cunoscut exemplu este cel al cântăreței Jennifer Lopez și actorului Ben Affleck. Porecliți Bennifer, formau unul dintre cele mai iubite cupluri de la Hollywood. Inelul de logodnă de 2,5 milioane de dolari a venit ca o continuare firească a idilei lor. Nunta trebuia să aibă loc în septembrie 2003, însă Affleck a anulat-o cu doar patru zile înainte. Oficial, s-au despărțit câteva luni mai târziu.

Jude Law și Sienna Miller

Nici Jude Law nu a reușit să ajungă la altar cu Sienna Miller. Vina a fost a lui, el înșelându-și logodnica cu bona. A cerut scuze public în 2005, însă nu a mai contat. Logodna a fost ruptă.

Patru ani mai târziu au încercat din nou, dar nici de data asta nu a mers. S-au despărțit în 2011.

Ryan Reynolds și Alanis Morisette

Înainte ca Ryan Reynolds să facă pereche cu Blake Lively sau cu Scarlett Johansson, actorul se iubea cu cântăreața Alanis Morisette. Au fost logodiți trei ani, însă povestea de dragoste s-a terminat fără nuntă în 2007.

Miley Cyrus și Liam Hemsworth

Cei doi actori s-au întâlnit pe platoul de filmare al producției ”The Last Song” și a fost dragoste la prima vedere. În 2012 s-au logodit, chiar dacă fosta Hannah Montana nu avea decât 19 ani. În 2013 au decis să amâne nunta, după care, un an mai târziu, au anulat-o.

Pentru cei doi mai există însă o șansă, pentru că recent s-au reunit și nu se mai feresc deloc de paparazzi.

Sheryl Crow și Lance Armstrong

Cântăreața și sportivul au avut o logodnă de numai cinci luni, în 2006. S-au despărțit înainte de nuntă, iar sportivul a explicat și de ce: ”Ea voia căsătorie, voia copii. Nu că eu nu voiam toate astea, dar nu le voiam atunci, pentru că tocmai ieșisem dintr-un mariaj”.

Ceasul ei biologic și presiunea creată au fost cele care au făcut ca totul să se ducă de râpă în acest caz.

Mariah Carey si James PackerSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Vezi și Vedete părăsite când erau gravide. Iată care sunt bărbații celebri și nemiloși | GALERIE FOTO

Citește și: