După revenirea de la Londra, unde a jucat sferturi de finală în proba de dublu masculin, alături de olandezul Jean-Julien, Horia Tecău și-a luat o binemeritată vacanță. El și-a dus iubita în Transilvania, unde se bucură de niște peisaje spectaculoase și a postat pe Instagram imagini alături de noua sa iubită.

NataliaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Natalia Borges a fost căsătorită cu un manager de club new-yorkez

Natalia s-a născut în Brazilia, dar locuieşte în SUA, și a devenit cunoscută în întreaga lume pentru cele două apariții pe coperta celebrei reviste Sports Illustrated. Frumoasa braziliancă este un fotomodel de costume de baie extrem de apreciat, având o siluetă de invidiat.

Frumosa brazilianca se pare că și-a părăsit logodnicul pentru jucătorul de tenis român. Aceasta urma să se căsătorească cu patronul de club new-yorkez, Michael Satsky, cu care avea o relație de șase ani. Cei doi au început să se întâlnească în 2013, iar în noiembrie 2014, Michael a cerut-o în căsătorie. Cei doi au devenit soț și soție în iulie 2017. Anunțul a fost făcut chiar de Natalia pe contul ei de Instagram. Aceasta a scris  „Domnul și doamna Satsky și-au făcut intrarea”. 

Potrivit Page Six, cei doi s-au căsătorit pe o plajă la apus, la hotelul Plymouth din Miami, unde Michael era acționar,  iar la nuntă au participat doar prietenii apropiați, ceremonia fiind foarte intimă.  Ei au mers în fața altarului pe melodia lui Bob Marley,  ‘Is This Love’ , iar ceremonia s-a terminat pe Beach Boys’ ‘God Only Knows’ , în timp ce la petrecere au avut un chitarist flamenco.

Mai mult, Natalia și-a pierdut inelul de logodnă, anul trecut, pe o plajă din Bermuda, iar în scurt timp mariajul lor s-a destrămat, chiar dacă au reușit să găsească bijuteria cu ajutorul unui detector de metale.

Sportivul român este recunoscut pentru cuceririle sale, el fiind în trecut în relaţii cu femei ca Andreea Raicu, Ioana Voicu, Simona Untaru şi Gabriela Iliescu.

Citește și: