În timpul bătăliei aflate în desfășurare în Irpin, la periferia Kievului, actorul și prezentatorul TV ucrainean Pavlo (Pasha) Lee fost ucis, potrivit Odesa International Film Festival.

El avea 33 de ani și se alăturase trupelor ucrainene din primele zile ale conflictului.

Agenția de presă ucraineană Ukrinform a relatat vestea morții sale, citându-l pe șeful Uniunii Naționale a Jurnaliştilor, Serhiy Tomilenko.


Cine era Pasha Lee

pasha3SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Născut în Crimeea, Pasha Lee a fost o cunoscută vedetă TV a canalului Dom. De asemenea, el a lucrat și la dublarea filmelor „Regele Leu”, „Salvatorii Malibu” și „Hobbitul”.

Printre producţiile cinematografice în care a apărut se numără „The Pit” (2006) de Valentyn Vasyanovych, „Shadows of Unforgotten Ancestors” de Lyubomyr Levytsky, „Zvychayna sprava” (2012), tot de Valentyn Vasyanovych, „The Fight Rules” de Oleksey Shaparev şi „2016 Shpa” (2016) „‎Meeting of classmates” (2019).Situația din Irpin

De câteva zile, în orașul Irpin, trupele rusești au înaintat cu tancuri și unități de infanterie motorizate, în încercarea de a ajunge la periferia de est a Kievului prin districtele Brovarsky și Boryspil.

Recent, la Irpin, un orășel de la periferia nordică a Kievului, forțele ucrainene au aruncat în aer podul peste râul Bucha pentru a încetini înaintarea Rusiei.

Citește și: Volodimir Zelensky, drumul de la actor de comedie la erou. Și-a prevăzut soarta acum 18 ani?

xVladimir Putin îi ascunde pe iubita sa, Alina Kabaeva, și pe copiii lor în Elveția

xCarmen Harra, despre cum se va termina acest război și ce se va întâmpla cu Putin: ”El nu va mai fi la conducerea Rusiei pe parcursul acestui an”