Cuplul anunțase că așteaptă doi gemeni, un băiețel și o fetiță. Din păcate, partenera lui de viață a născut, însă doar fetița a rezistat.

Fotbalistul a făcut anunțul trist pe pagina sa de socializare și a vorbit atât în numele său, cât și al Georginei.

„Cu mare durere vă anunțăm că băiețelul nostru a murit. Este cea mai mare durere pe care orice părinte o poate simți, într-o asemenea situație. Doar nașterea fetiței noastre ne oferă putere să trăim acest moment cu speranță și bucurie.

Dorim să le mulțumim doctorilor și asistentelor pentru grija și sprijinul oferit. Suntem cu toții devastați de această pierdere și vă rugăm să ne respectați intimitatea în acest moment greu. Băiatul nostru, ești îngerul nostru, te vom iubi întotdeauna!”, a conchis Ronaldo pe Instagram, cu mare durere în suflet.

Postarea starului a primit peste trei milioane de reacții, iar fanii îl asigură că se roagă pentru el și familia sa.

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez anunțaseră în octombrie 2021 că așteaptă gemeni (un băiat și o fată). Starul portughez mai are încă patru copii.

Fotbalistul are trei copii făcuți cu mame-surogat. Cristiano Ronaldo Jr. este primul copil al portughezului, născut pe 17 iunie 2010. Starul lui Manchester United mai are doi gemeni, Eva și Mateo, născuți pe 8 iunie 2017.

În același an, Georgina Rodriguez a dat naștere celui de-al patrulea copil al portughezului, Alana. 2017 este și anul în care cei doi au devenit un cuplu.

Vezi și Cristiano Ronaldo și partenera lui au dezvăluit sexul gemenilor! Modul inedit prin care ceilalți copii au aflat vestea

Citește și:

Thalia, mesaj emoționant pentru Nadia Comăneci. Ce s-a întâmplat între gimnasta noastră și cântăreață

O recunoști pe marea actriță? Aici avea numai 10 ani! De mică era cochetă!