Toată lumea spera la  un final fericit în care Nihan (Neslihan Atagül) și Kemal, care au luptat atât să fie împreună, puteau să se iubească liniștiți după dispariția lui Emir. Însă, acest lucru nu s-a întâmplat și a nemulțumit fanii serialului din întreaga lume, care și-au arătat supărarea prin mesaje negative la adresa regizoarei Hilal Saral, în care cereau o continuare a filmului, care să aibă final fericit.

 

Cum vi s-a părut finalul de la „Dragoste infinită”? Ce spune regizoarea serialului despre continuarea acestuia

Însă, regizoarea nu a părut deloc impresionată de cererea publicului și chiar a explicat clar că nu va mai exista o continuare, într-un mesaj pe facebook. „Am avut un final neaşteptat. Cred că însă că a fost un succes, în ciuda reacţiilor. Aşa cum spune şi titlul, „kara sevda”, a fost vorba despre o „dragoste imposibilă”, nu ştiu de ce sunteţi atât de surprinşi. Au fost suficiente două sezoane”, a scris ea, potrivit tvmania.ro.

Final „Dragoste infinită”SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

În urma audienţelor mari pe care le-a avut „Dragoste infinită” în Turcia, Hilal Saral a luat decizia împreună cu producătorii să lungească serialul cu 4 episoade faţă de cele 70 programate iniţial. Astfel, povestea nu s-a mai terminat la nunta fericită a lui Kemal și NIhan, finalul fiind unul tragic, în care Kemal se sacrifică pentru soția lui și fetița lor, Denis, alegând să moară într-o explozie alături de Emir, ca să le scape de acesta.

Citește și:Barack Obama și Michelle divorțează? Cum a fost surprins fostul președinte american

Au legat prietenii strânse

 

În ultima zi de filmare, pe platourile în care au muncit timp de doi ani, actorii si colegii lor din staff-ul tehnic au organizat o petrecere de rămas –bun, având parte de momente emoționante, așa cum au făcut și la finalul primului sezon când au sărbătorit cu tort. Copleșiți de emoții, dar și de tristețe că vor renunța la familia pe care au creat-o în ultimii doi ani, actorii au sărbătorit împreună succesul filmului și se pare că au legat strânse prietenii. Ei au pus mai multe imagini pe rețelele de socializare de la această petrecere și chiar și filmulețe.

 

Chiar dacă Neslihan Atagul, Burak Ozcivit și Kaan Urgancioglu au fost în serial dușmani de moarte, în realitate ei sunt  buni prieteni si au promis ca vor pastra legatura indiferent de proiectele in care se vor implica ulterior. Mai mult, imediat după finalul serialului,  Emir (Kaan Urgancioglu) a plecat într-o vacanță cu iubita lui, alături de familia actorului  Burak Serge, cel care l-a interpretat în film pe tatăl lui, Galip.

Citește și: