Cântăreața mai multor generații trăiește în prezent cu soţul său, Erwin Bach în Elveția. Chiar dacă acum e bine, cât se poate, în condițiile date, vedeta a trecut prin momente grele în ultimii ani. La scurt timp după ce s-au căsătorit, în 2013, ea a suferit un atac cerebral, iar în 2016, a fost diagnosticată cu cancer intestinal. După ce a suferit mai multe intervenţii şi a urmat un tratament, acum e bine.

„A fost o provocare pentru mine. Vârsta şi sănătatea îmi cer să stau aproape de casă. Dar asta este nimic în comparaţie cu cât de grea a fost perioada asta pentru atât de mulţi oameni care i-au pierdut pe cei dragi sau au fost bolnavi şi chiar şi mai mulţi care şi-au pierdut mijloacele de trai”.

Chiar și la această vârstă și în aceste vremuri atipice, Tina Turner este optimistă: „Când alegem speranţa în faţa disperării, putem găsi pace, indiferent ce se întâmplă în jurul nostru. Aşa cum primăvara este inevitabilă, cred că aşa este şi finalul acestei pandemii. Cred că această criză este un memento pentru a aprecia comoara vieţii de zi cu zi. Mă rog pentru sănătatea familiei mele, prietenilor mei, fanilor şi întregii umanităţi”.

Întrebată dacă îi e dor să cânte, artista, care și-a lansat recent un volum de memorii, a dat un răspuns neașteptat: „Nici măcar puţin. Sunt fericită să îi văd pe alţii cântând acum. Există un moment şi un loc pentru toate, iar acesta este momentul meu de pensie minunat. Nu l-aş schimba pentru nimic”.

în această peroadă și de o vreme încoace, Tina Turner este foarte concentrată pe spiritualitate și practicile budiste. Aceasta au ajutat-o să treacă peste abuzurile suferite ani de-a rândul.

Pe numele real Anna Mae Bullock, artista are și un mesaj pemntru fanii ei: „Continuaţi să visaţi, să creşteţi şi nu renunţaţi vreodată la voi însivă şi la aspiraţiile voastre!”.

Vezi și Tina Turner a fost diagnosticată cu cancer și nimeni nu a știut. Uite cine i-a donat un rinichi

Citește și:

Așa arată sânii Oanei Zăvoranu, după ce și-a scos silicoanele. S-a operat de opt ori!

Madonna, imagini rare alături de cei șașe copii și de iubitul tinerel. Fanii îi bat obrazul: ”O bunicuță ridicolă…”