Așa s-a întâmplat și în urmă cu câteva minute, când a publicat o nouă imagine. În descrierea acesteia, Andreea Bălan le-a mărturisit fanilor cum trece peste despărțirea de soțul ei, mărturisind că este extrem de tristă, însă încearcă să uite de tot ținându-se ocupată. „Fii atât de ocupată încât să nu ai timp să fii tristă”, a scris artista în engleză.

După mai multe zvonuri ce anunțau divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea, artista a rupt tăcerea după ce un internaut a acuzat-o că își înscenează divorțul de dragul publicității pentru a câștiga bani de pe urma acestuia. Atunci cântăreața a răbufnit și a mărturisit că tot ce scrie în presă este adevărat.

În plus, superba blondă i-a răspuns clar unui fan că relația ei cu George s-a terminat, când acesta a întrebat-o dacă mai e sau nu cu  soțul ei. „Nu mai suntem împreună”, a răspuns scurt artista.

Andreea Bălan și George Burcea sunt împreună de cinci ani

Zvonurile despre un posibil divorț între George Burcea și Andreea Bălan au apărut  după ce actorul a făcut o serie de dezvăluiri din copilăria sa. A spus că a suferit extrem de mult din cauza violenței în familie. Actorul a inițiat o campanie anti-violență, iar la finalul anului trecut, a dezvăluit că vrea să scrie un roman despre violență domestică, subiect sensibil pentru acesta. Cartea este inspirată din propriile experiențe, în special din viața mamei sale, care a avut parte de episoade neplăcute cu tatăl lui George, Ioan Burcea. Ulterior, s-a aflat că tatăl lui George a ucis o femeie cu 25 de lovituri de cuțit.

Invitat în platoul emisiunii Agenţia VIP, George Burcea a negat că el și Andreea ar avea probleme și că între ei nu s-a pus niciodată problema despre un divorț. El a mărturisit că soția lui a fost supărată din cauza articolelor care au apărut în presă despre el și tatăl lui, și suferă foarte tare pentru că ea își dorește o imagine curată și nu vrea să fie asociată cu o crimă. La scurt timp, actorul s-a ales și cu dosar penal, fiind prins la volan sub infleunța cocainei, iar lucrurile între ei par să se înrăutățească.

Andreea Bălan și George Burcea și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu în luna septembrie a anului trecut, după 4 ani de relație. În aceeași zi, cei doi și-au botezat și fetița, pe Clara Maria, în vârstă de 11 luni. La petrecerea celor doi au luat parte în jur de 250 de invitaţi, printre care foarte multe vedete apropiate Andreei și lui George.

Citește și: