Piesa lansată de Puya și Tudor Chirilă pe 21 martie a urcat până pe locul 11 în trending, pe Youtube, în 24 de ore de la premieră. Melodia este virală și pe Facebook, unde a strâns foarte multe comentarii de la nostalgicii care tânjesc după copilăria lipsită de griji.

puya-33SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Piesa reprezintă prima colaborare dintre Chirilă și Puya, iar colegii lui Tudor, de la trupa Vama, au făcut o glumă simpatică legat de acest lucru. „A băgat Tudor un refren pe piesa lu’ Puya. Adevărul e că… Cine să cânte despre fuga la mare și libertate în buzunare? Copilașu’ nostru”, este mesajul de pe pagina de Facebook a trupei Vama. Într-adevăr, lui Tudor i-a revenit sarcina de a cânta refrenul, extrem de ritmat și de molipsitor, iar Puya se ocupă excelent de partea de rap. De altfel, versurile sunt scrise chiar de el, iar de linia melodică s-au ocupat Mahia Beldo, Dara și Giulie.

„Stele căzătoare. În caz că vă era dor de mine cu părul lung”, a scris Tudor, pe Facebook, invitându-și fanii să asculte piesa și să urmărească videoclipul regizat de Iustin Surpănelu. În clip, Tudor poartă celebra lui geacă verde, cumpărată cu un leu de la second hand, pe care a afișat-o și în juriu la „Vocea României”.

„Stele căzătoare”, piesa lansată de Puya și Tudor Chirilă, are un videoclip special

De remarcat că videoclipul, cu iz retro, este filmat la piscina Lido din București, aflată pe Bulevardul Magheru, în inima Bucureștiului, dar aflat[ acum în paragină. Este prima piscină cu valuri din România, acolo unde Regele Mihai I a învățat să înoate.

„Fosta piscină Lido, inaugurataă în 1930, e lăsată în paragină. Să ai o asemenea bijuterie arhitectonică și să nu accesezi fonduri europene ca s-o redai patrimoniului bucureștean echivalează cu prostia sau ignoranța. Ăsta ar putea fi unul dintre punctele turistice de forță în București. Da, na, educația nouveau riche”, a scris Tudor Chirilă, pe Facebook, în momentul filmărilor.

Citește și: Dovada că și Tudor Chirilă se îmbracă de la second hand. Cum arată geaca de piele care a costat un leu

Citește și: Ce afacere deține Melinda, soția lui Puya. La ea în familie e tradiție veche: ”De la stră-stră-stră bunica!”. Acum a spus și ce origini are