Nu e o dietă ușoară, dar are rezultate garantate – un kilogram în minus cu fiecare zi ce trece – spune fostul om de afaceri.

O împătimită a vacanțelor exotice, Monica Tatoiu are grijă să arate impecabil în costum de baie, chiar și la 65 de ani. Ea a mărturisit că și-a făcut un ”aliat” de nădejde care o ajută să slăbească rapid. Însă, așa cum era de așteptat, nu fără sacrificii! Cum? Urmează o dietă care prespune reducerea drastică a porțiilor.

”Dieta Balerinei este un regim de slăbit, o dietă hipocalorică cu rezultate sigure. Însă nu este o dietă pe care să o urmezi pe termen lung și nici nu este una care să fie ținută de cineva care nu are o stare de sănătate optimă”, a explicat fosta afaceristă pentru emisiunea Teo Show.

Aceasta a povestit cum arată meniul ei într-o astfel de zi de dietă.

”În primele două zile te doare capul, pentru că elimini foarte mult. Se ține patru zile. Slăbești patru kilograme garantat, indiferent de vârstă.

Ceaiul laxativ trebuie folosit cu măsură. Eu, după această dietă, mănânc din 4 în 4 ore disociat. Dimineața un sandwich de ardei cu brânză, la prânz un grătar cu salată, seara un pahar de vin roșu cu legume la grătar. Măsura face diferența”, a explicat Monica Tatoiu.

Monica Tatoiu: ”Bătrâneața este o povară”

Deși are o pensie frumoasă și, aparent, o viață de invidiat, fosta femeie de afaceri admite că, în realitate, are multe bătăi de cap.

”Ce îmi lipsește? Capacitatea de a alerga. Am o proteză de șold drept și niște fiare la șoldul stâng, o proteză dentară totală și niște ani în buletin care nu se pot șterge cu niște hakeri pricepuți.

Bătrânețea este o povară pentru persoanele care au fost active în viața lor. Dar ăsta este cursul vieții, ca al apei de la izvor la vărsare într-un canal colector. Nu înțelegi la tinerețe.

La bătrânețe trăiești din dobânzile investiților tinereții. Cine nu le face cu înțelepciune atunci când trebuie se stinge în tristețe”, a declarat aceasta, conform Ciao.

Vezi și Monica Tatoiu: ”Până la 17 ani nu am făcut baie decât în lighean”. De ce a îmbătat-o tatăl ei

Citește și:

Orlando Bloom arată senzațional la 45 de ani! Actorul a fost surprins pe plajă, cu abdomenul la vedere. A atras toate privirile!

Acum câțiva ani era îmbătrânit total, ca un moșuleț. Incredibil cum s-a schimbat Mel Gibson, la 66 de ani. E un pachet de mușchi!