Cabral a dezvăluit că lui și Andreei le-a fost foarte greu să decidă ce nume să-i pună viitorului membru al familiei, însă au primit un mare ajutor din parte lui Inoke, fata mai mare a lui Cabral din prima căsătorie cu Luana Ibacka. Mai mult, celebrul prezentator Pro TV a dezvăluit că Andreea are schimbări bruște de dispoziție din cauza hormonilor, fapt pentru care i-a pus o poreclă amuzantă.

 

„Andreea se simte bine, îi spunem Șerifa, pentru că are o deplasare din asta așa.. Când apare nu știi dacă vrea să te ia în brațe sau să te împuște. Este bine. Ne-am tot gândit atâtea luni la un nume, dar abia acum am ajuns la o cvasi-finalitate.  Ne-a propus Inoke, prima mea fiică, varianta asta de nume și cred că suntem aproape să o adoptăm. Nu pot să spun care este numele. Nu este secret, dar încă nu ne-am hotărât și iar scot ceva pe gură, iar o ia toată lumea razna. Așa că rămânem la nume de cod Petunia. Petunia.. și vom vedea după aceea”, a declarat vedeta pro TV, într-un interviu pentru Viva.

Andreea Ibacka și Cabral vor avea o fetiță

 Andreea Ibacka și Cabral vor deveni părinți  în luna aceasta și au dat vestea, într-un mod cu totul inedit. Andreea a făcut o postare pe pe blogul ei, unde a publicat o imagine cu ea și Cabral, alături de un cărucior și de cățeii lor, care purtau diverse mesaje la gât. Ea a povestit la „Vorbește lumea” că nu au vrut să spună nimic până nu s-au asigurat că sarcina decurge bine.  Andreea și Cabral vor avea o fetiță.

”Am avut emoții. N-am vorbit despre sarcină pentru că am vrut să fim siguri că totul e bine. Doar familia și prietenii apropiați au știut.  Sunt în cinci luni, nu sunt chiar la început. N-am fost de niște săptămâni bune la ecografie, urmează chiar zilele viitoare și atunci îmi va confirma. Nu a fost foarte sigură treaba. Bebe, cu toate că este agitat, nu a vrut să ne spună mai multe despre el, se tot întorcea cu spatele…”, a mărturisit Andreea Ibacka în cadrul unei emisiuni TV.

 

 

Citește și: