Soția prințului William a afișat întotdeuna o siluetă fără cusur, însă de când a devenit mămică Meghan pare că nu reușește deloc să slăbească, ba chiar se îngrașă mai mult pe zi ce trece. Drept dovadă stau ultimele imagini cu ea din Africa de Sud, unde se află într-o vizită oficială cu prințul Harry și fiul lor, Archie.

Fanii au criticat-o pe ducesa de Sussex pentru că se pare că a pierdut lupta cu kilogramele. Ea și-a făcut apariția într-o rochie alb-negru, petrecută, marca Mayamiko, în valoare de 69 de lire sterline, însă aceasta nu pare să o avantajeze deloc.  La 4 luni de când a devenit mămică, Meghan și-a pierdut talia de viespe și pare că se rotunjește de la o zi la alta.

Meghan a pierdut lupta cu kilogrameleSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Micuțul Archie a stabilit un nou record în familia regală

Mai mult, admiratorii casei regale au observat că ducesa de Sussex a luat și ea de la Kate Middleton, singurul lucru pe care regina îl urăște la ducesa de Cambridge. Și anume, faptul că poartă platforme. Suverana i-a repetat în nenumărate rânduri că urăște acest model de încălțări și nu vrea să o vadă încălțată cu așa ceva.  Însă, se pare că Meghan a început să urmeze și ea exemplul cumnatei sale, iar pentru vizita în Africa de Sud  a preferat să-și ia la ea același model de platforme ca cele purtate de Kate, marca Castaner.

Cu toate acestea, ducesa de Cambridge a început să le evite, spre deosebire de Meghan,  în timpul vizitelor oficiale, când le înlocuiește cu pantofi cu toc, pentru a-i face pe plac reginei.

 

Meghan și prințul Harry au ajuns azi în Africa de Sud pentru o vizită de 10 zile, unde l-au luat cu ei și pe micuțul Archie, în vârstă de patru luni. Acesta a bătut un nou record al familiei regale, fiind cel mai tânăr membru care a mers vreodată într-o vizită oficială.

 

Citește și: