Îndrăgita prezentatoare Tv și soțul ei s-au pregătit de zor pentru marele eveniment și au avut grija ca totul să iasă perfect. Cum vremea a ținut cu ei, și au avut o zi superbă, botezul micuței a fost de poveste. Însă, de departe proaspăta mămică a atras toate privirile.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Gabriela Cristea, care a reușit să slăbeacă 10 kilograme după naștere, a arătat spectaculos. Ea a ales o rochie simplă cu mânecă lungă și cu dungi albe și albastre, iar părul l-a avut făcut bucle, în timp ce machiajul i-a scos ochii frumoși în evidență. Ținuta a fost asortată cu o pereche de pantofi cu toc albaștri și o geantă plic crem.

Citește și: Meghan Markle vrea să devină „prinţesa Diana 2”. Dezvăluiri incredibile într-o nouă carte despre viața actriței

Micuța Victoria a plâns spre finalul slujbei

„Acum suntem bine, ne-am liniştit, a fost puţină agitaţie în timpul botezului şi după. Am încercat apa din cristelniţă. În rest eu m-am agitat un pic pentru că a fost gălăgioasă spre finalul slujbei. Totul a fost bine la biserică şi eu am fost liniştită. Surprizele au venit din partea invitaţiior şi ne-am trezit deja cu jumătate dintre invitaţi. Avem multe surprize pregătite. Avem oglinga magică şi am pregătit un spaţiu special pentru copii, bucate excelente. Şi programul artistic va fi unul deosebit, aşa mi-a promis soţul meu”, a declarat  Gabriela Cristea  pentru Antena Stars, imediat după ce a ajuns la local.

La restaurant, Gabriela a strălucit într-o rochie superbă, albă, lungă și vaporoasă, ce ar putea fi la fel de bine și una de mireasă. Mai mult, unele publicații au scris că vedeta TV și soțul ei ar fi făcut și cununia religioasă, ieri, după botezul fiicei lor, deși Tavi Clonda a anunțat căa cest eveniment va avea loc, la toamnă, în luna septembrie.

Însă, mai mult ca sigur, îndrăgita prezentatoare TV  a optat pentru o rochie albă pentru a se asorta cu fiica ei, care, de asemenea, a purtat o rochiță albă, lungă, din dantelă.

Citește și: