Adelina Pestrițu este topită după fiica ei, iar de 1 iunie i-a pregătit o zi cu totul specială. Deși vremea de afară i-a dat un pic planurile peste cap, ea a mutat toată distracție în casă.

Zeny va împlini în luna august vârsta de 3 ani și pentru că era nerăbdătoare să-i reîntâlnească pe Minnie și pe Mickey Mouse, care nu au lipsit niciodată de la ziua ei, Adelina s-a gândit să-i facă o mare surpriză și micuța a fost vizitată acasă de 1 iunie de personajele ei preferate de la Disney.

Bruneta și soțul ei plăuiseră o petrecere minunată în curtea noii lor case, dar pentru că a plouat ei și-au pregătit repede casa pentru marea sărbătoare. Au umplut casa de baloane, au avut chiar și candy bar, iar alături de Zeny au fost și câteva prietene care s-au bucurat și ele de vizita lui Minnie și a lui Mickey Mouse.

Adelina-cu-minnie-si-micheySeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 14

„O vor vizita, îi vor aduce un cadou. Mami este ajutorul lui Mickey și a lui Minnie, tati pe altă parte”, a zis Adelina Pestrițu la ”Vorbește lumea”.

Vezi și Ce felicitări și urări poți trimite de Ziua Copilului. Mesaje de 1 iunie, Ziua Copilului

Adelina a făcut totul public pe rețelele de socializare, unde a pus mai multe imagini de la eveniment, dar s-a ținut de cuvânt și nu a mai publicat nicio fotografie cu Zeny, iar fanii au observat imediat acest detaliu. După mai multe insistențe, Adelina a reacționat și a precizat încă o dată că nu va mai publica imagini cu fiica ei.

„Dragii nostri, vă raspund prin acest comentariu tuturor celor care ati intrebat de Zeny, desi am mai spus asta de cateva ori❤️. Impreuna cu Virgil am decis sa n o mai postam pe retelele de socializare. Daca pe viitor vom lua o alta decizie, vezi afla primii❤️. Multa dragostea pentru voi si La Multi Ani pentru toti copiii”, a scris Adelina la pozele de la petrecerea lui Zeny. ❤️

Adelina Pestrițu și-a adus aminte cum petrecea 1 iunie când era dar un copil. Vedeta a spus că ieșea cu clasa, însoțiți de profesori, în parc, unde desenau cu cretă. Vedeta și-a amintit și de copilăria frumoasă pe care a avut-o și a ținut să precizeze că știe ce este viața la țară, deoarece își petrecea vacanțele de vară la bunici. A spus că vrea ca și fiica sa să aibă parte de asemenea amintiri, așa că va face tot posibilul să o ducă pe micuța la țară.

”Ieșeam cu clasa în parc și coloram, făceam tot felul de jocuri. Posibilitățile erau limitate, nu ca acum. Acum vin personajele de la Disney acasă. (…) Îmi este dor de vacanțele la bunici, la țară. Mi-au plăcut foarte mult, îmi e dor. Stăteam mult în natură, la iarbă verde, luam prânzul în natură. Erau animăluțe, copii.

Mă duceam de drag. Era chiar frumos. Eu îi duceam mâncare bunicului când era la coasă. Nu aveți cum să spuneți că sunt străină de aceste activități. Aș vrea și pentru Zeny, să îi arăt toate frumusețile României. Mi-ar plăcea să petreacă mai mult timp la țară”, a povestit Adelina Pestrițu, în emisiunea Vorbește lumea.

Citește și:

Prima declarație a Andreei Bănică, de pe patul de spital, după operația suferită

Ultima oră! Despărțire în lumea vedetelor. În urmă cu 7 luni, celebrul actor a cerut-o de soție și acum a rupt logodna! ”Uneori, lucrurile pur și simplu nu funcționează”