Miercuri, 4 ianuarie, Simona Gherghe își începea ziua pe o pârtie superbă din nordul Italiei: „În sfârșiiit!”, a scris vedeta pe Instagram, în dreptul unei imagini cu ea în costum de schi. Câteva ore mai târziu, prezentatoarea TV își anunța fanii virtuali că se află în spital, publicând și dovada: o poză cu ea alb-negru, în care avea masca pe față și o mină tristă. „Se mai întâmplă și de-astea”, a spus ea, arătând și fișa cu diagnosticul: o coastă ruptă.

simona-gherghe-11SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Simona Gherghe: „Nici măcar nu am căzut de pe schiuri”

Deși mulți ar fi crezut că Simona a căzut pe pârtie, nici vorbă de așa ceva. Vedeta a revenit cu detalii, pe Instagram. Stau pe margine, pentru că, așa cum v-am povestit zilele trecute, mi-am rupt o coastă. Port acest corset, ceva, care să mă facă să nu uit că am această problemă. Cum aș putea să uit, pentru că doare foarte, foarte rău. Ideea e că am avut cel mai stupid accident posibil. Nici măcar nu am căzut de pe schiuri. Am ieșit de la baie și am alunecat în clăpari, am căzut, însă, am căzut cu partea stângă, cu coastele practic. M-am lovit cu coastele de o chestie mare din fier masiv. E o chestie mare, un încălzitor, o scrumieră mare”, a povestit Simona Gherghe, pe Instagram, potrivit Spynews.ro.

„Atunci când am alunecat, pur și simplu, după impact, am avut câteva secunde în care nu am mai putut să respir. Atunci mi-am dat seama că e o lovitură nasoală, nu e de glumă. M-am ridicat, am stat puțin, am respirat, am mai făcut o tură pe schiuri, dar apoi au început să mă ia durerile și a trebuit să mergem la spital, unde mi-au făcut o radiografie și, într-adevăr, au constatat că am o fractură la coasta cu numărul 9. Faza cu fracturile de coaste e că nu prea ai ce să faci. Trebuie să aștepti să se lipească la loc, să se vindece. Iau analgezice, ca să mai tai un pic din durere”, a mai spus prezentatoarea emisiunii „Mireasa”, de la Antena 1.

Dar tot e bine când vezi partea plină a paharului. „Dar știți ceva? Chiar dacă m-am accidentat și am ratat schiul, sunt fericită pentru Ana și Vlad! Și tare mândră de ei! Zi de zi au mers la Școala de Schi, alături de copiii italieni. Habar n-am cum s-au înțeles, dar s-au descurcat minunat câteva ore pe zi, fără ca cineva să le vorbească în română! Și cel mai important e că le place să schieze. Sunt fericiți că au dat de zăpadă, că au stat cu orele afară, că au mâncat pizza și spaghetti. Iar noi avem sufletele pline de bucuria lor. Sunt amintiri pe viață, care ne unesc și ne fac să prețuim fiecare clipă împreună”, a scris Simona, pe Instagram.

Citește și: Leonard Miron a ajuns la spital cu coastă fisurată și o mână ruptă. Cum s-a întâmplat totul: „M-am grăbit să ajung…”

Citește și: Simona Gherghe, în doliu: „Mi se rupe sufletul. Nu avem curajul să le spunem la copii”

Citește și: Suma uriașă pe care Simona Gherghe a plătit-o pentru controlul medical al fiicei ei, în Grecia: „Un consult banal a costat…” Aviz părinților: ”Sfatul meu este să…”

Citește și: 15 vedete de la noi care au făcut Revelionul la plajă. Ce vacanțe exotice au ales