Cei doi, care s-au căsătorit civil anul trecut, sunt dicreți când vine vorba despre viața lor de familie. Totuși, Roxana Vancea a dezvăluit recent cum au ajuns să fie îmrepună, mărturisind că ea a fost cea care a făcut primul pas. E clar că a avut fler bun!

Pe cei doi îi unește în primul rând dragostea de sport, așa că nu e de mirare că s-au cunoscut chiar la sala de fitness. Dragoș a venit să se antreneze, iar acolo se afla deja Roxana. Aceasta era însă convinsă că Dragoș este deja într-o relație.

După ce a aflat că era singur, vedeta i-a răspuns unui InstaStory, iar de aici lucurile au curs firesc, urmând și primele întâlniri, arată Antena 1.

”Mi-a răspuns și am început să vorbim și după vreo trei zile am mers la un film, cel mai prost film! După film a trebuit să-l duc acasă și am mai stat o jumătate de oră – o oră, se făcuse 11, și după îl întreb: Bă ce facem, ne pupăm sau nu, că trebuie să plec și el a zis: Da, ne pupăm dacă vrei tu”, a declarat Roxana Vancea la Antena Stars.

La scurt timp, Roxana s-a mutat în casa lui Dragoș și restul e istorie. Norocul a fost și este mare că Roxana se înșelege de minune cu fiul cu Dragoș, care este topit după ea, după cum se poate vedea din pozele postate de vedetă pe rețelele de socializare.

Detalii despre nuntă

La un moment dat, nu se știe când, mai ales în contextul pandemiei de coronavirus, va urma și nunta, un eveniment pe care cei doi și-l doresc intim.

„Nu am pregătit nimic, nu ne-am gândit încă. Mie nu-mi place ideea aia de mulți oameni, eu vreau să mă simt eu bine, nu invitații să se simtă bine. I-am propus lui Dragoș să facem nunta pe o insulă, noi cu nașii. O să fie ceva să se potrivească cu plaja (referitor la rochia de mireasă n. red.). În luna de miere sunt doar eu cu el și cu copilul.”, a mai spus Roxana.

Vezi și Roxana Vancea, fotografii din vremea în care avea multe kilograme în plus. Cum a reușit să slăbească vedeta și ce mănâncă pentru a arăta așa

Citește și:

Ce s-a întâmplat între prințul WIlliam și Harry, după ce fratele lui a anunțat că se retrage din familia regală. Abia acum s-a aflat

Loredana și-a șocat fanii cu ultima apariție! La 50 de ani își permite să nu poarte sutien