Și nu doar femeile simt că ceasul lor ticăie pe măsură ce se apropie de 40 de ani. Și unii bărbați simt asta. Cea mai bună dovadă e frumușelul Matthew Mcconaughey.

Într-un interviu recent, actorul în vârstă de 48 ani a declarat că, la 37 de ani, intrase deja în panică, cerzând că nu va mai găsi pe nimeni cu care să ”se așeze la casa sa”. Planul său întotdeauna fusese ca până la 40 de ani să fie căsătorit și să aibă copii și risca să piardă acest tren, a povestit el.

Deja nu mai ieșea la întâlniri și era oarecum resemnat cu situația sa atunci când a întâlnit-o pe Camilla, cea care avea să-i devină soție.

”Ceasul meu ticăia. Curând aveam să am 40 de ani și planul meu era să fiu căsătorit și să am copii până la această vârstă.

Dar nici nu voiam să încep să mă simt anxios, pentru că cu prea multă anxietate nici nu poți găsi pe cineva. Cunosc bărbați care au luat hotărâri foarte proaste și femei care au făcut același lucru. Dar la acel punct nu mai vânam. Și atunci această frumoasă femeie a trecut prin fața câmpului meu vizual și m-am gândit: <>. Era Camilla”.

Căsătorit și tată a trei copii

Cei doi s-au căsătorit în 2012, după un an în care au fost logodiți, iar acum sunt părinții a trei copii: Levi, de 9 ani, Livingston, de 5 ani, și Vida, de 8 ani.

Vorbind despre Camilla, care este braziliancă, starul din ”Dallas Buyers Club” a povestit că din clipa în care a privit în ochii ei, când se aflau împreună într-un club, a știut că aceasta era femeia pe care o dorea de soție.

De altfel, a cunoscut-o pe Camilla chiar în acea seară, în acel club. El făcea margarita la masă, pentru prietenii lui, când în club a intrat Camilla, într-o rochie albastră.

Actorul a mai dezvăluit că încă este cu totul sub vraja soției sale și că nu vrea sub nicio formă să strice această vrajă.

Foto: Hepta

Vezi și Un nou cuplu în showbiz! Ea este o blondă celebră, el un actor renumit

Citește și: