”Iubitul meu şi cu mine ne-am cunoscut la un blind date organizat de o prietenă comună, iar eu eram cu Mikaela. Ea l-a văzut din prima secundă”, a povestit criticul de modă.

Întrebată dacă a avut emoții atunci când fiica sa, Mikaela, l-a cunoscut pe Mike, Iulia Albu a răspuns: ”Nu am avut, pentru că nu a fost una dintre acele situaţii în care Mikaela să-l cunoască după ce ne-am mutat împreună ori după ce ne-am hotărât să ne logodim”.

Referitor la relația dintre Mike, cum se numește iubitul ei, și Mikaela, vedeta a povestit: ”Au o relaţie ca orice tată vitreg-fiică. Ea îl adoră, el o adoră, dar mai sunt şi momente în care, fiind două pietre tari amândoi, există un mic conflict, ceea ce este normal, toţi l-am avut cu părinţii noştri”.

Iubitul ei a studiat vioara

Iulia Albu a povestit și câteva amănunte mai puțin știute despre actualul ei iubit, Mike, care nu este și nici nu vrea să fie persoană publică: ”A studiat vioara la Londra. A plecat la vârsta de 13 ani cu bursă. Dar ulterior, din cauza unei probleme la un umăr, a trebuit să renunţe la această pasiune şi a lucrat foarte mult în publicitate şi marketing”.

”El n-a dorit niciodată să se întoarcă în România până în momentul în care ne-am cunoscut. Apoi, relaţia avansând, nici nu ar fi fost decât două posibilităţi: să mă mut eu acolo sau să vină el aici.

Eu nu aveam cum să plec din cauza faptului că fostul meu soţ nu mi-ar fi dat niciodată acceptul ca eu să plec cu Mikaela din ţară. În plus, aveam o carieră înfloritoare aici şi eram încă studentă la a doua facultate, trebuia să-mi termin studiile.

Drept pentru care s-a mutat el aici. Nu exista altă posibilitate pentru ca relaţia noastră să continue. Nu i-am dat un ultimatum, dar lucrurile erau evidente”, a mai spus criticul de modă, conform okmagazine.ro.

Vezi și Iulia Albu, despre bărbatul din viața ei: ”După prima întâlnire eu am spus că nu vreau să-l mai văd niciodată pe acest om. Era foarte arogant”. Ce s-a întâmplat apoi

Citește și:

Actorul Louie Anderson a murit la 68 de ani. Suferea de cancer

Alexandru Papadopol, invitat la nunta fostei soții, Ioana Ginghină? Ce spune actrița