Cu cât a fost plătită Bianca Drăgușanu pentru a participa la Asia Express: „M-au momit cu bani mulți”

Recent, vedeta a recunoscut că muncește de la 16 ani, vârstă la care tinerele au cu totul altfel de preocupări. Mai mult, cumva muncește în același domeniu – hainele – care îi plac atât de mult.

Bianca Drăgușanu spune că nu a muncit din greu pentru viața de care se bucură în prezent și că de mică a luptat ca dorințele ei să devină realitate. Altfel că vedeta și-a câștigat primii bani la 16 ani, atunci când le vindea haine colegilor.

Bianca Drăgușanu recunoaște că viața nu a fost blândă cu ea și că a fost nevoită să muncească din greu pentru a obține ceea ce și-a dorit. Blondina spune că nu a dat înapoi când a venit vorba de a-și câștiga existența, asta pentru că și-a dorit să fie independentă de mică.

Ca mulți români în acele vremuri, făcea bișniță

Într-un interviu acordat pentru Antena Stars, vedeta a mărturisit că, pe vremea când era în liceu, obișnuia să cumpere haine de la second hand, pe care le spăla sau modifica, după caz, iar mai apoi le vindea colegilor, care plăteau hainele din alocații.

Bianca Drăgușanu spune că și-a dorit dintotdeauna să facă afaceri și că perioada în care le vindea haine colegilor a fost un punct de plecare, chiar dacă la un nivel mai mic, pentru afacerea pe care avea să o dezvolte ani mai târziu. Amintim că, în prezent, blondina are un atelier vestimentar care îi poartă numele și care îi ocupă mare parte din timp.

„Pe la 16 ani. Cumpăram lucruri de la second hand și le spălam sau le modificam acasă și le vindeam la școală, pe alocații. Eram un fel de bișnițar.

Da, normal, că știu ce făceam. Da (n.r a știut să facă afaceri de mică). Bișniță făceam. Și acum (mă ocup) tot cu haine”, a spus Bianca Drăgușanu pentru sursa citată.

una-dintre-rochiile-create-la-ea-in-atelierSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Bianca Drăgușanu are propriul atelier vestimentar

Și pentru că este pasionată de tot ce înseamnă modă, după ce a renunțat să fie asistentă TV, Bianca Drăgușanu și-a deschis propriul atelier vestimentar, afacere de care este tare încântată.

Blondina are un magazin online de haine, în special rochii, cărora le face reclamă inclusiv îmbrăcându-se în ele. Afacerea durează de aproximativ 15 ani!

În urmă cu ceva timp, Bianca Drăgușanu spunea că obișnuiește să plece în străinătate, mai ales în Dubai, pentru a aduce materialele sau alte lucruri necesare în atelierul său.

După pandemie, cererea pentru rochii de ocazie și de mireasă a fost tot mai mare, iar Bianca este mulțumită de alegerile româncelor. Ea a declarat că femeile din România caută calitate și bun gust, știu să aleagă, iar rochiile sale sunt apreciate de sute de viitoare mirese.

În ceea ce privește prețul unei rochii pentru o viitoare mireasă, Bianca Drăgușanu mărturisea, în urmă cu aproape un an, că sumele pe care femeile le scot din buzunar pentru cea mai specială rochie din viața lor se apropie de 1.000 de euro.

Vezi și Bianca Drăgușanu, sfaturi pentru femeile care vor să aibă succes: „Nu îți trebuie neapărat mulți bani: „Eu, după ce am născut…” dar și De ce își pune Bianca Drăgușanu foi de dafin în pantofi: “De fiecare dată fac așa”

Citește și:

Mara Bănică a fost cerută de soție prin poștă! Vedeta a povestit cum s-a întâmplat totul: „Mi-a trimis verighetele prin poștă!”

Cornel Palade, despre partenerul său de scenă: ”Romică Țociu este crucea mea”. A spus și care a fost marele său viciu