Deși este cunoscut de întreaga țară și se bucură de mult succes, lucrurile nu au stat așa întotdeauna. Nu mulți sunt cei care știu cât de greu și-a câștigat actorul primii bani. El a mărturisit că mama lui nu era deloc încântată de ceea ce făcea pe atunci. Și nici el, îi venea să intre în pământ de rușine din cauza ocupației sale.

A avut o copilărie frumoasă, a trăit într-o familie cât se poate de modestă și a crescut în cartierul Ferentari, care pe atunci era cel mai sigur cartier, spune el. Ei bine, actorul nu a avut parte de succese sau bani mulți din totdeauna, motiv pentru care a trebuit să facă niște lucruri care nu îi plăceau deloc mamei lui și nici chiar lui. Câștiga bani, însă intra în pământ de rușine.

Tăia, pe bani, găinile de pe stradă

Acum în vârstă de 67 de ani, Bebe Cotimanis povestește cu drag, ori de câte ori are ocazia, despre trăznăile pe care le făcea în copilărie. Nu e mândru de tot ce făcea, dar asta era viața. Concret, actorul a mărturisit că primii bani i-a câștigat tăind găini, iar mama sa îl mustra de fiecare dată pentru lucrul acesta. Îi era tare rușine, însă continua să facă asta pentru puținii bani pe care îi primea.

”Tăiam găinile pe stradă contra sumei de 50 de bani! Și eu sunt un om milos, culmea.

La un moment dat, o olteancă de pe stradă m-a pârât. „Ai tăiat? Pe bani?! Ne-ai făcut de râs’, a reacționat mama.

Noi am fost trei frați, toți băieți. Suntem copii nebătuți, ceea ce era o raritate la vremea aia. „Nu e bine’, doar atât zicea și nu mai dormeam noaptea! Zicea „Nu e bine’ sau „Nu mi-a plăcut ce-ai făcut’… Intrai în pământ de rușine’, a povestit Bebe Cotimanis în podcastul lui Damian Drăghici.

Vezi și Bebe Cotimanis povestește cum a ajuns să-și înșele soția și să formeze un cuplu cu o colegă de breaslă

Citește și:

Andreea Esca, cele mai frumoase imagini cu toată familia. Fiica ei, Alexia Eram, a absolvit facultatea, la Londra

Ce este și cum se manifestă prosopagnozia, boala de care suferă Brad Pitt