Abia ce a ajuns, că a și plecat. După câteva luni petrecute în Africa de Sud din cauza infecției care a chinuit-o, Charlene din Monaco s-a întors pentru scurt timp în principat. Prințesa în vârstă de 43 de ani și-a făcut însă rapid bagajele pentru a merge la tratament într-un loc ținut secret.

Însă toate acestea au trebuit explicate cu delicatețe de Albert al II-lea de Monaco celor doi gemeni ai lor, Gabriella și Jacques (6 ani).

În interviu acordat revistei People, Albert a explicat cum a trebuit să gestioneze situația deloc ușoară: „Știau că este obosită. Că nu era chiar ea însăși. Și apoi le-am spus că mama lor are nevoie de timp să se odihnească, că acum este undeva, nu prea departe și că vom putea merge să o vedem într-o zi”, a declarat el, precizând că cei doi micuți prinți au „înțeles”.

Charlene cu Albert si gemenii lorSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Misterul continuă


Din cauza problemelor sale de sănătate Charlene nu a putut participa la Ziua Națională Monegască din 19 noiembrie, chiar dacă revenise din Africa de Sud acasă.

Absența notabilă a fost pusă oficial pe seama „unei stări de oboseală generală profundă” de care ar fi suferit prințesa.

„Informațiile privind recuperarea prințesei vor fi comunicate în următoarele săptămâni, nu înainte de sărbătorile de Crăciun”, se arată într-un comunicat al Palatului Princiar.

La rândul său, Prințul Albert al II-lea a anunțat că încă nu știe când se va reuni întreaga familie.

„Nu în următoarele zile, cu siguranță, dar de îndată ce avem undă verde din partea medicilor. Știți că acest tip de tratament, aceste perioade de odihnă, durează în general câteva săptămâni”, a declarat el pentru revista People, toate cerând totodată „intimitate” pentru soția sa convalescentă.

„Ne e dor de tine, mama!”


Prințesa Charlene of Monaco a declarat în repetate rânduri că îi este îngrozitor de dor de copiii ei.

De asemenea, și micuții Jacques și Gabriella, ambii în vârstă de 6 ani, se topesc de dorul mamei lor, lucru pe care au ținut să-l transmită public de pe balconul Palatului. „Te iubim mamă” și „Ne e dor de tine, mama”, au scris ei pe panourile afișate de Ziua Națională.

Monaco’s National Day with the members of the Principality’s family, Prince Albert II and children Gabriella and Jacques. Monaco National Day 2021 celebrations, Monte Carlo, Monaco – 19 Nov 2021,Image: 643948921, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia

Deocamdată, misterul continuă să înconjoare boala prințesei, despre care prietenii spun că a slăbit enorm din cauza infecției ORL.

Potrivit Page Six, Charlene nu a mai putut să mănânce alimente solide de mai bine de șase luni, din cauza multiplelor intervenții chirurgicale.

Citește și: Charlene de Monaco „aproape a murit”, afirmă prietenii prințesei

xJessie J a suferit o pierdere de sarcină: „Tristețea este copleșitoare”