Nicole Cherry radiază de fericire, însărcinată fiind cu primul său copil, ce va veni pe lume peste doar câteva luni. La cei 22 de ani ai săi, artista își ia rolul de viitoare mămică foarte în serios, gândindu-se deja la numele pe care fetița ei îl va purta pentru restul vieții.

În cadrul podcastului lui Damian Drăghici, Nicole a recunoscut că își alintă bebelușul în toate felurile, având deja și o listă de nume care, în primul rând, îi plac ei și despre care crede i s-ar potrivi celei mici.

„Îi spun în toate felurile momentan și sunt în perioada în care îi zic și Gălușcă, și Natalia, Maria, ca să văd cum îmi place s-o strig”, a explicat Nicole.

Sarcina a venit ca o surpriză, atât pentru familie, cât și pentru fani și apropiați. Primele luni, Nicole Cherry nu a vrut să se dea de gol cu privire la sarcină, însă, până la urmă, vestea cea mare a făcut-o prin intermediul unei piese ajunse rapid în topuri.

Despre planurile sale a vorbit și în cadrul podcastului, spunând că sarcina nu a fost deloc una care a luat-o prin surprindere, ci una programată.

„E un copil extrem de dorit, un copil programat dacă-ți vine să crezi, pentru că eu am zis că o să am un copil Săgetător sau Leu. Mi-au plăcut întotdeauna Săgetătorii ca mine”, a mai spus artista.

Cât privește relația pe care o are cu iubitul ei, Florin Popa, Nicole Crerry spune că sunt mai fericiți ca niciodată, iar faptul că primul său copil este rodul iubirii dintre ea și primul bărbat din viața ei o împlinește de-a dreptul.

„Este prima mea relație care se consumă din toate punctele de vedere, primul om din viața mea și mereu mi-am dorit asta. Mama a avut un singur bărbat și poate chestia asta e de la ea”, a spus cântăreața.

Vezi și Nicole Cherry are un mesaj pentru cei care o critică pentru faptul că va face un copil la 22 de ani, iar fanilor nu le place deloc: ” Frumoase gesturi… Demne de o persoană publică”

Citește și:

Cât de frumos vorbește Florin Zamfirescu despre femeia care îi e alături de 10 ani: ”Este tot ce mi-am putut dori de-a lungul întregii vieţi şi am găsit abia la final”

Ce bucurie! Este din nou însărcinată la 44 de ani. Bebelușul se va naște de Crăciun