Mai multe accidente casnice au pus inima celor doi la mare încercare. În urmă cu ceva timp, Oana Lis dezvăluia că pe perioada izolării a fost nevoită să învețe să gătească și să folosească aragazul, însă din cauza nepriceperii sale în bucătărie, a fost la un pas să arunce blocul în aer.

„Într-o noapte am depistat o scurgere de gaze, din cauza racordului legat prost. A început să miroasă puternic și era cât pe ce să sară blocul în aer. M-am speriat, am făcut atac de panică. Două nopți nu am dormit. Cu ocazia asta am făcut curat în cuptor, era plin de cutii cu machiaje”, spunea Oana Lis, conform Antena Stars.

Acum, un alt incident i-a marcat pe Oana și pe Viorel Lis. Potrivit spuselor soției fostului edil al Capitalei, chiuveta din bucătărie a explodat, iar din cauza apei care curgea încontinuu, Viorel Lis a alunecat pe gresie și a căzut.

„Cum am luat apartamentul a explodat aragazul, a explodat chiuveta. A fost ceva groaznic. A trebuit să chemăm și salvarea pentru că Viorel a căzut pe apă.

Nu mai puteam să oprim. Erau robinetele rupte. Până la urmă s-a rezolvat. Pe moment l-a durut, s-a speriat, acum este ok.”, a povestit Oana Lis.

Vezi și Viorel Lis, în stare gravă. Oana Lis: „Are probleme de articulare a cuvintelor”. Adevărul trist despre starea sa de sănătate

Citește și:

Fotografie de colecție cu Anamaria Prodan. Ce tânără era!

Mirela Vaida este mama a trei copii, dar puțină lume știe drama prin care a trecut