Fostul mare fotbalist român Iosif Rotariu trece prin momente grele. Soția lui, Dana Rotariu, a fost operată în luna iunie de cancer la colon. Medicii din Turcia i-au extirpat două tumori, iar în prezent face chimioterpie, fiind la a cincea ședință.

Nu te poți gândi cât de nedrept este, ținând cont că această familie a trăit, în ultimii 15 ani, numai prin spitale. Kassandra, fetița salvată și adoptată de soții Rotariu, mutilată de bunică, a suferit nu mai puțin de 50 de operații. Mai mult, Kassandra nu este singurul lor copil adoptat.

Soția lui Iosif Rotariu stă câte o săptămână la tratament, în Turcia

Iosif Rotariu a povestit pentru Click.ro cum se simte soția lui în timpul tratamentului din Turcia. „Dana a slăbit în ultima perioadă vreo zece kilograme după cele întâmplate. Vă dați seama că nu îi este deloc ușor prin ce trece ea acum. Este la a cincea ședință de chimioterapie, în Turcia, și sunt foarte dure așa că organismul este destul de slăbit. Mai are până la doisprezece până le termină pe toate. Atunci o să vedem cum se simte după rezultatul final. Mai așteptăm.

Acum când merge în Turcia stă câte o săptămână, ne este greu cu toată situația asta, dar nu avem ce face, trebuie să dăm înainte. În prezent are stări de vomă, amețește. De mâncat mănâncă singură, se plimbă prin casă dar efort fizic nu face deloc”, a declarat Iosif Rotariu pentru Click!

Dana și Iosif Rotariu, alături de fiica adoptată, KassandraSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Soții Rotariu, greu încercați de destin

Povestea Kassandrei Rotariu este emoționantă. Fetița a fost mutilată de bunica ei, aruncată pe geam de la etajul al treilea și arsă cu țigara. Soții Rotariu au adoptat-o de mică și au făcut tot posibilul să îi ofere o șansă la o viață normală. Până în prezent, Kassandra are în jur de 50 de operații și a fost diagnosticată cu osteomielită, afecțiune gravă a sistemului osos.

Iosif și Dana Rotariu mai au un copil înfiat, pe Cristian (20 de ani), care suferă de diabet de la vârsta de trei ani și este dependent de insulină. Dar problemele nu se încheie aici pentru soții Rotariu. În 2018, fiica lor cea mare, Romina, a fost acuzată de un părinte că a lovit atât de tare un copil la creșa unde lucra, încât i-a rupt piciorul. Un an mai târziu, Romina a fost condamnată la doi ani și opt luni de închisoare cu suspendare, pentru purtare abuzivă și rele tratamente aplicate unui minor. Soții Rotariu mai au un băiat pe nume Roberto, în vârstă de 33 de ani.

Citește și: Adrian Daminescu: „Am cancer la plămâni!”. Artistul vorbește despre problemele grave cu care se confruntă

Citește și: Dolph Lundgren, anunț șocant: cancerul s-a răspândit la plămâni, stomac și coloană. De 8 ani luptă cu boala, în secret